Haberler

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu

Güncelleme:

Arda Turan'ın ikinci bebeğine hamile olan eşi Aslıhan Doğan Turan, ilk dört aylık hamilelik sürecinde sadece yarım kilo aldığından bahsederek bebeğine Asil Aslan adını koyacağını söyledi.

12 Mart 2018'de nikah masasına oturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti geçtiğimiz Ekim ayında ilk bebekleri Hamza Arda'yı kucaklarına aldı. Kalabalık bir aile olmak isteyen Aslıhan, şimdilerde ikinci bebeklerine hamile. Bir alışveriş festivalinde görüntülenen Turan, ikinci bebeğine koyacağı ismi de ilk kez açıkladı.

ASİL ASLAN ADINI VERDİLER

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Aslıhan Doğan Turan, hamileliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Erkek bebeğine 4 aylık hamile olan Aslıhan, şimdiye kadar sadece yarım kilo aldığını söyleyerek herkesi şaşırttı. İlk bebeğinin adı Hamza Arda olan Aslıhan, ikinci bebeklerine de Asil Aslan adını vereceklerini söyledi.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu

İLK HAMİLELİĞİNDE 8 KİLO ALMIŞTI

İlk bebeğine hamileyken 8 kilo alan Aslıhan Doğan Turan, doğumdan 20 gün sonra tüm kilolarındna kurtulmuştu. Aslıhan Turan, günde 20 dakika kardiyo egzersizi yaparak aldığı kiloları hızla vermişti.

"İKİNCİ BEBEK PLANLIYDI"

Çocukları çok sevdiğini her fırsatta belli eden Aslıhan Doğan Turan, bir röportajında "İkinci bebeğimize hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız. Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamza Arda'yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda'nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok" demişti.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin ikinci bebeklerine vereceği isim belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslıhan Doğan Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

memo:

şu gereksizlerin çocuk haberini verene kadar şehitlerin çocuklarının haberisini ismini yazın da bu millet unutmasın.

43
5
yanıtYanıtla
ADA:

zaten tüm Türkiyede bu haberi bekliyordu bunca felaket şehit haberleri varken

37
5
yanıtYanıtla
ESCOBAR:

GS ONU ALMADIKÇA SİNİRİNİ KADINDAN ÇIKARTMIŞ :)

18
7
yanıtYanıtla
revaa:

haa evet çok önemliydi zaten bebesinin adıyla aldığı kilolar . . bize bi rahatlama geldi öğrenince. . şu ardanın ablak bakışlarıda ayrı bi haber bence onuda yazın :))))

19
3
yanıtYanıtla
Durum vahim:

Kıskandınmı. Bunlar gibi olamayıp para harcayamayanlar nefretinizi kusarsınız böyle Çatlıyorsunuz bak gibide Çatıyorsunuz .Çok güzel bir çift Allah bir ömür boyu çocuklarıyla mutlu etsin işlerini rast getirsin

yanıt6
yanıt8
DURUM VAHİME:

durum vahim kardeş para ver para, hadi sıraya geç bilet al, forma al, top kanallarına abone ol bak hala duruyo fırla ardanın çocuğu olacak para lazım yağdırın paraları enayiler:)))

yanıt1
yanıt2
ALIRIZA:

DURM VAHIM KARDESIM__ COK HAKLISIN BURADA YAZANLARIN COGU ARDA DÜSMAN KISKANC ZAVALLI KISILER. GAZETE . TV, SITELER HABER HAPIYOR MILLETIN ISI GÜCÜ ARDA DÜSMANLIGI . ARDANIN NE KABAHATI VAR SIMDI BU HABERDEN. NEDEN BU NEFRET HINC KUSUYORSUNUZ SIZENE ARDANIN YAPTIKLARINDAN SIZLERI NE ALAKA EDER.

yanıt5
yanıt2
RIZA:

BU KARI BU ADAMI NEDEN BOSAMIYOR ANLAMADIM AMA TENCERE KAPAK MESELESİ GALİBA. . .

9
11
yanıtYanıtla
12345:

oğlanın adını fatih aslan bile koysan bu saatten sonra sana florya kapıları kapalı maganda

12
4
yanıtYanıtla
fet:

görende seni sütten çıkmış ak kaşık zanneder hırbo

yanıt2
yanıt3
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title