Haberler

Ah Ancelotti ah! En sonunda Arda'yı futbola küstürdü

Güncelleme:

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklar ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kendisine yeterli süre vermemesi nedeniyle yeni takımında umduğunu bulamadı. Yeteneklerini sergileyemeyen ve takımdaki diğer genç oyunculara kıyasla daha az süre alan Arda, oldukça mutsuz.

Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de beklenen süreyi alamayan Arda Güler'in takımda mutsuz olduğu ve bu nedenle performans düşüklüğü yaşadığı kaydedildi.

UMDUĞUNU BULAMADI

AS'ın haberine göre, İspanyol devine büyük umutlarla transfer olan Arda'nın, yeteneklerini sergileyemesinden dolayı takım içerisinde oldukça mutsuz olduğu belirtildi. Haberde, son oynanan Sevilla maçında oyuna gireceği anda Ancelotti'nin Arda Güler'i tekrardan yedek kulübesine oturtmasının, genç yıldızı hayli sinirlendirdiği kaydedildi.

Ah Ancelotti ah! En sonunda Arda'yı futbola küstürdü

HENÜZ SKOR KATKISI VEREMEDİ

Arda Güler'in bir diğer mutsuzluğunun sebebinin de takımdaki diğer genç oyunculara da kıyasla daha az süre bulması olduğu belirtildi. Bu sezon Real Madrid ile 5 maça çıkan Arda, gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Ah Ancelotti ah! En sonunda Arda'yı futbola küstürdü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler Fenerbahçe Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Erkan Arslan:

Fenbevli Çocuk Doğuştan Sakatsa Madrid Neyapsın Aldılar Bikere Başlarına Belayı

40
126
yanıtYanıtla
TT:

Sakatlıklar gelip geçici, önemli olan beyinde sıkıntı olmasın... Öyleleri var ki ne konuştuğunu bilir, ne yazdığını anlarsın...Allah o duruma düşürmesin...

yanıt159
yanıt20
mardinli yiğit:

Fenbev ne lan :))

yanıt9
yanıt1
apolat:

bu yorumundan fransız çocuğu pardon taraftarı cinconlu olduğun anlaşılıyor.. Zoruna gidiyor demi.. Hepinizin öyle :)

yanıt4
yanıt1
Ne Demeli:

Gereğinden fazla özgüven iyi değildir.. Babası bu çocuğu yazık etti.. Henüz hazır değildi bu kadar büyük bir takımda oynamaya. yazık...

71
15
yanıtYanıtla
Sebastian Szymanski:

Yalan haber arda gayet mutlu daha 3 gün önce görüştüm. elbet bi kırıklır olur ancak futbolda bunlar var. Gerçekci haber yapın lütfen!!!!

17
35
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

He bende şahitim...

yanıt20
yanıt2
Perwer:

Arda Fenerbahçe’de en az iki sezon daha oynayıp piştikten sonra transferi düşünmeliydi. Böyle genç yaşta yabancı takımlara transfer olan futbolcularımızın tamamı ortadan kayboldu. İnşallah Arda’nın da sonu böyle olmaz

32
10
yanıtYanıtla
Y Sarı:

Vah vah! Çok üzüldüm(!)

12
20
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

YAKINDA FENERE GERI DÖNER

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title