Haberler

Amedspor İnegölspor'u 5-2 mağlup etti

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34. haftasında lider Amedspor, evinde karşılaştığı İnegölspor'u 5-2'lik skorla mağlup etti. Amedspor, 13 haftadır yenilgi yüzü görmedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34. haftasında lider Amedspor, evinde karşılaştığı İnegölspor'u 5-2'lik skorla mağlup etti.

Diyarbakır Stadyumu'nda oynanan maça yaklaşık 33 bin taraftarın desteğiyle başlayan Amedspor, 12. dakikada Berk İsmail Ünsal ve 13. dakikada Mert Çapar'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Tempolu oyununu sürdüren yeşil-kırmızılı takım, 24. dakikada Uğur Adem Gezer'in penaltıdan attığı golle durumu 3-0 yaptı. Peş peşe gelen gollerden sonra konuk takım fırsatları iyi değerlendirdi. 31. dakikada Furkan Özyapı ve 39. dakikada da Serhat Baştan İnegölspor adına golleri kaydetti. İlk yarı da Amedspor'un 3-2 üstünlüğü ile sonra erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Amedspor, 47. dakikada Mert Çapar, 52. dakikada Berk İsmail Ünsal'ın golleriyle skoru 5-2 yaptı.

13 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Amedspor, bu galibiyet sonrası puanını 74'e yükselterek, liderliğini sürdürdü. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Amedspor Amedspor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title