Haberler

Altekma ve Milas Belediyespor Efeler Ligi'ne yükseldi

Güncelleme:

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi final etabını ilk iki sırada bitiren Altekma ve Milas Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi'ne yükseldi. Konya'da düzenlenen final etabında mücadele eden 4 takım arasından Altekma birinci, Milas Belediyespor ise ikinci olarak gelecek sezon Efeler Ligi'nde yer almaya hak kazandı.

Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi final etabını ilk iki sırada bitiren Altekma ve Milas Belediyespor, AXA Sigorta Efeler Ligi'ne yükseldi.

Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenen final etabında 4 takım Efeler Ligi'ne yükselmek için mücadele etti. İlk iki maç sonunda İzmir ekibi Altekma, bir yıl aradan sonra Efeler Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Üçüncü ve son maçlar sonunda da lige yükselen ikinci takım belli oldu. Oldukça çekişmeli geçen son karşılaşmada Milas Belediyespor, Niksar Belediyespor'u 3-2 yenerek final etabını 2. tamamladı ve gelecek sezon Efeler Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Final etabını Niksar Belediyespor üçüncü, Erzin Narenciyesi Yeşilkent ise dördüncü sırada tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Sigorta Konya Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title