Haberler

Altay - İstanbulspor maçının ardından

Güncelleme:

- Altay - İstanbulspor maçının ardından Yücel İldiz: "Bu maçı 3-1 mağlup bitirdiğimiz için çok üzgünüz" Orhan Çıkırıkçı: "Galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz" TFF 1. Lig'in 19.

- Altay - İstanbulspor maçının ardından

Yücel İldiz : "Bu maçı 3-1 mağlup bitirdiğimiz için çok üzgünüz"

Orhan Çıkırıkçı: "Galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz"

İZMİR - TFF 1. Lig'in 19. haftasında Altay'ın İstanbulspor'a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz, üstün oynadıkları maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı ise oyuncularını gönülden kutlayarak, "Galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz, maça hırslı istekli başladıklarını söyleyerek, "İlk 45 dakikada maalesef kalemize gelen 2 topla beraber devreye 2-0 mağlup girdik. Futbolun bir azizliği olsa gerek. İkinci devreye yine pozitif başladık ve 2-1'i yakaladık. Oyunun sonuna kadar da beraberliği yakalamaya çalıştık. Ancak futbolda tabii ki atacaksınız, orada penaltı pozisyonu var ama açık söylemek gerekirse bireysel hatalar son zamanlarda çok canımızı yaktı. Maçın başından beri oyunu forse ettiğiniz oyunda istatistiklerin önemi olmuyor. Bu maçı 3-1 mağlup bitirdiğimiz için çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı ise iyi bir maç kazandıklarını belirterek, "İyi bir takımı yendik. Oyuncularımı gönülden kutluyorum, gerçekten iyi mücadele ettiler. İlk yarıyı 2-0 önce kapattık. İkinci yarı biraz baskı yedik ve kalemizde golü gördük, 2-1 oldu. Sonra kontra ataktan bir gol bularak skoru 3-1'e getirdik ve rahatladık. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu şekilde iyi oynayıp galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Altay'a da bundan sonra başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbulspor Yücel İldiz Altay Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title