Haberler

Altay Dağılıyor

Altay'ın Kasımpaşa'ya Penaltılarla 5 -3 Yenilerek Süper Lig Biletini Bir Kez Daha Yırtması İzmir'de Büyük Üzüntü Yaratırken, Takımda Yaprak Dökümü de Başlıyor.

Altay'ın Kasımpaşa'ya penaltılarla 5-3 yenilerek Süper Lig biletini bir kez daha yırtması İzmir'de büyük üzüntü yaratırken, takımda yaprak dökümü de başlıyor.

Siyah-beyazlı ekipte, sözleşmeleri biten Merter ve Yasin ile sezon içinde Kayserispor'a satılan kaleci Gökhan takımdan ayrılacak. Sözleşmeleri tek yıllık olan Mehmet Budak, Mustafa Yalçınkaya, Beşiktaş'tan kiralık gelen Mehmet Sedef ve Can Erdem ile Ankaragücü'nden kiralanan Ali Ölmez de yolcular arasında. Yine tek yıllık sözleşme yapılan Şehmus'un durumu da maliyetinin yüksekliği nedeniyle soru işareti. Feyyaz Uçar'dan dümeni devraldıktan sonra takımı Play-Off'a sokan, ancak Kasımpaşa randevusundaki seçimleriyle eleştirilere hedef olan Tahir Karapınar'ın durumu da parlak gözükmüyor. Melih Tandoğan yönetimi, 4 Haziran’da olağanüstü kongre yapacak. Başkan Tandoğan, devam edip etmeme konusunda henüz kararını vermediğini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title