Haberler

Ali Koç'tan konuşulacak çıkış: Bir gün İçişleri Bakanımız onlara da operasyon yapacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair düzenlediği basın toplantısında Türk futbolunun huzurunu kaçıranların olduğunu belirterek, "Bir gün göreceksiniz İçişleri Bakanımız bunlara da operasyon yapacak" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemle ilgili düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri Galatasaray'a sert sözlerle yüklenen Başkan Koç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da adını vererek dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

"BUNLARA DA OPERASYON YAPILACAK"

Türk futbolunun huzurunu bozanların olduğunu dile getiren Koç, "TFF gidişata hakim değil. Yine bu şebeke, neyse bu şebeke... Geçmişte de olduğu gibi, bu federasyonda da kendi menfaatleri için istediklerini yaptırıyor. Federasyon bunun ne kadar fakında, bilemiyorum. TFF'nin istifası sorunu çözmez. Devrim lazım. Devletimiz müthiş operasyonlar yapıyor. Göreceksiniz bir gün bunlara da operasyon yapılacak. Kamu görevlisine dava açılıyorsa, kamu görevlisine görevi kötüye kullanmadan dava açılmalı. Bu er yada geç olacak. Milyonlarca insanın toplumsal huzurunu kökünden etkiliyor. Durum böyleyken, dış güçlere ihtiyaç yok. Bu sporun ötesinde. Biz şu an spor yapmıyoruz" dedi.

"YUMRUĞU MASAYA VURAMIYORSUNUZ"

Açıklamasının devamında Fenerbahçe Kulübü olarak haklarını aradıklarını ifade eden Ali Koç, "Siz yeterince yumruğu masaya vuramıyorsunuz, ilişkilerinizde elde etmek istediklerinizi alamıyorsunuz diyorsun. Biz hakkımızı arıyoruz. Hakkımız olmayan verilsin demiyoruz. Benim hep endişem var. O yüzden benim olduğum dönemde şampiyon yapmayacaklarını söyledim. Bu hafta üzerinde bir endişem yok. Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin sahaya çıkacağını ve kora kor mücadele edeceğini düşünüyorum. Hakem yönetimleri kulüpleri kafa kafaya getiriyor. Hatta yayıncı kuruluşun verdiği açılar bile. Sporun etkisini biliyoruz. Belki bu ülkenin düzeninin yine futbol üzerinden bozmaya çalışıyor. Öyle düşünmek için yeterince veri var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Operasyon Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (52)

Zeki Anti:

Bunu gibi adamlar bir kulübün başkanı olabiliyor. Paran olmasa seni oraya kim koyar acaba. Tam bir boş beleş.

407
218
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Kesinlikle katılıyorum Zeki anti, bunlar ortaya futbol zekasını koymayınca sağa sola çamur atıp sonuç almayı tercih ediyorlar. Maç öncesi maç ortası maç sonucu iftira kompozisyonu yapıyorlar. Size hiç kimse hatta Kendi taraftarı bile inanmıyor. Bırakın artık bu işleri...

yanıt27
yanıt17
tamer durmaz:

Durssun özbek başkan olabiliyorsa Ali koç her türlü olur kardeşim :)

yanıt167
yanıt171
Yücel AtaBir:

Ali koç da ciddi galatasaray takıntısı var fark ediliyor

yanıt129
yanıt83
tamer durmaz:

Sayın Ali Koç doğru söylüyorsunuzda bu söylenenleri kim ne kadar kale alıyor.Değişen birşey olmuyor.Bu olayın gs ile de alakası yok fb nin karşısında erzurumspor da olsa onu şampiyon yapacaklar.Böyle konuşmayla degil direk icraat lazım bu duruma artık devlet müdehale etmeli

157
255
yanıtYanıtla
Amokachi:

Arena' da 5 yiyeceği günü hazırlıyor. Kaçacak.

192
122
yanıtYanıtla
Muhsin Yazıcıoglu:

Sen ne aliyorsun bana da ver

yanıt21
yanıt29
Serkan Bostancı:

Biri suna operasyonun fenere cekilmesi gerektigini anlatmasi gerekiyor hakemler sanki baska takimi koruyormus gibi davraniyor yali ??

169
85
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Aslında istenilen gider ayak hani şu 4 yıldız muhabbeti varya onları almak. Tsraftar sizden onu bunu suçlamayı değil başarı bekliyor. Haksız alınan puanları değil

138
55
yanıtYanıtla
Murat Bahar:

Yaw hehe

120
59
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title