Haberler

Ali Koç hiç istemiyor ama tutmak çok zor olacak! Dünya devi, Arda Güler için harekete geçti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Paris Saint-Germain'in transfer listesine girdi. Fransız basınında çıkan haberde, PSG'nin sportif direktörü Luis Campos'un Güler'in durumunu yakından takip ettiği ancak Ali Koç'un 17 yaşındaki futbolcuyu göndermeyi hiç istemediği vurgulandı.

Messi, Mbappe ve Neymar gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosunda bulunan Paris Saint-Germain, Fenerbahçeli Arda Güler için harekete geçti.

ARDA GÜLER, PSG'NİN RADARINDA

Foot Mercato, Paris Saint-Germain'in transfer planlarına dair kaleme aldığı yazıda Arda Güler'e de yer verdi. Haberde Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler, PSG'nin transfer hedeflerinden biri olarak gösterildi.

Ali Koç hiç istemiyor ama tutmak çok zor olacak! Dünya devi, Arda Güler için harekete geçti

ALİ KOÇ GÖNDERMEYİ İSTEMİYOR

Paris Saint-Germain'in sportif direktörü Luis Campos'un Arda Güler'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Haberde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Arda Güler'i göndermeyi hiç istemediği de vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı bu sezon 15 maçta süre alırken, 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Arda Güler Fenerbahçe Ali Koç Paris Dünya PSG Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

özgen ASLAN:

biz daha doymadan alacaklar valla elimizden ulan dede

37
4
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Psg de kaybolur gider, orada forma şansı bulmak zordur, kendini geliştirmesi açısından daha düşük bir kulüp daha iyi olacaktır. 3 4 sene sonra isterse Barcelonaya gitsin, ama çok tecrübe edinmesi lazım.

23
4
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Bence gitsin bir genc gelecegin Türk milli takimizin degismez oyuncusu olmasi icin.Kalirsa eger bu jorge jesus cocugun futbol hayatini söndürmek istiyor ,nedendir fakat cekemiyor kiskaniyormu ne anlamadim gitti.Oynatmiyor hep yedek birakiyor,taraftar baski yapmasa hep birakacak oynarsa saha kenarindan olmadik yere bagiriyor.Ne bicim atrenörse.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title