Haberler

Ali Koç, canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'nın yüzüne söyledi: FETÖ'nün en büyük destekçisi sendin

Güncelleme:

Canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan tartışma gündeme bomba gibi düştü. Programın bir yerinde Ali Koç, Kütahyalı'ya "Karşımdaki zat, o zaman cemaat denilen yapılanmanın destekçilerindendi. Daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü" dedi. Kütahyalı ise, "Başkan kul hakkı yediklerimiz vardı. Bizim için kullanışlı aptallardı. Biz askeri vesayeti göçertmenin derdindeydik" karşılığını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un katıldığı Beyaz TV'deki Derin Futbol programı, Ali Koç ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın karşılıklı konuşmaları nedeniyle gündeme oturdu.

Programda Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'a yönelik, "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı" dedi.

"KUL HAKKI YEDİN, ALNINDAN SİLİNMEYECEK"

Bunun üzerine Kütahyalı'ya tepki gösteren Koç, "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Sen Zekeriya Öz'ün heykelini dikmeye çalışan adamsın. Cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa, senin çok beğendiğin adamlar yüzünden oldu. Kul hakkı yedin. Bu senin alnından silinmeyecek" dedi.

"O ZAMAN CEMAAT DENİLİYORDU, EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİNDEN BİRİ SENDİN"

Sözlerine devam eden Koç, "Bir de koskoca Galatasaray camiasını bağlıyorsun. Aziz Yıldırım'ı yemek isteyenler içerisinde sen de varsın. Ergenekon, Balyoz hepsinde vardın. Karşımdaki zat yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniyordu destekçilerinden, sempatizanlarından ve de daha kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsü. İnsanlar yaptıklarıyla sorumludur. Önce FETÖ'yü yücelteceksin, sonra çökerteceksin" ifadelerini kullandı.

KÜTAHYALI: KUL HAKKI YEDİKLERİMİZ VARDI

Koç'a cevap veren Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Başkan kul hakkı yediklerimiz vardı. Bizim için kullanışlı aptallardı. Biz askeri vesayeti göçertmenin derdindeydik. Ben Galatasaray popülizmi yapsam bunu saklarım. 3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe açık ara öne geçmişti, Galatasaray'ın arayı kapatması zordu. Bunu söylüyorum" diye konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ali Koç Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Sadık Yakar:

Seneye yine şampiyonluk gelmezse ne yapacan Ali Koç sen ona bakk geldiğinden beri tek yaptığın doğru iş İsmail Kartal onuda gönderdin bence fenere iyi gelmeyen tek adamsın bu işi beceremiyorsun.. Aziz Yıldırım in çırağı bile olamazsın

67
309
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

HADİ İŞİNE BAK SEN ANLAMADIĞIN İŞLERE BOŞ KURU KAFANI YORMA

yanıt98
yanıt17
Reis şeker:

Adam vatandan bahsediyor sen FB den komik misin

yanıt84
yanıt15
Reis şeker:

Ali Koç yağcılık yapmadı herşeyi açıkça konuştu Rasim tam bir dansöz iyiki sayın koç kalkıp tokatlamadi adam isterse beyaz TV den 10 tane alır kovardi ama Rasim gibi kalitesiz değil

321
26
yanıtYanıtla
şekip yaşın:

rasim gibilerini ekrana çıkaranlar utansın

331
14
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

rasım ozan yatacak yerın yok bu mıllettın cok ağını aldın sen ve avanelerın

332
12
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

2 inden bir halt olmaz alt ötekini vur ötekini

153
163
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

2 side bir halt olacağız diye orada değiller zaten ne halt olacaktılar onu anlamış değiliz ?

yanıt2
yanıt2
Morpheus:

Ali Koç affetmedi de bu ülkenin savcıları nerede, adam itiraf etti yok bir arada Recep Tayyip Erdoğan diye bağırmaya başladı, böyle rezillik bu ülkeye yakışmıyor, ROK ben tetikçiyim diyor gelip teslim olunması mı bekleniyor

295
14
yanıtYanıtla
Suat GÖNÜLTAŞ:

Oldum olası bu oğlana kanım ısınmadı, cübbeli gibi.

236
48
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title