Haberler

Ali Koç'a Flaş Çağrı: Fener Ol Ali Koç

Güncelleme:

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe için sert bir yazı yazdı.

İşte Serdar Ali Çelikler'in değerlendirmeleri;

Sene başında Ali Koç, İsrail lobisinin iteklemesi; beceriksiz ve dahi arogan Fransız manevi kardeşini ve 1907'den kankası Ömer Uzun ve onun ortağı Batur Altıparmak'ı dinleyerek bu kadroyu kurdu. 11 tane yeni transfer yapıldı. Tamamı patlak çıktı. İslam Slimani hariç de "Hah işte iyi transfer" denilecek bir adam alınmadı. Ne var ki bu kadar negatif ortamda Slimani de tutmadı.

COMOLLI İÇİN SERT SÖZLER

Comolli denen rezil adamın bitirmeye çalıştığı Dirar-Soldado-Valbuena ve Volkan bugün takımda yer bulurken onun gazladığı kazıklar, Benzia - Reyes - Barış bugün takımda yok. Frey - Slimani de yok sayılır. Başkanın futbolu bilmediğinin en net göstergesi olan, futbolcu sandığı Ayuv ise giren çıkan oyuncu halinde.

Bu gerçekler ışığında Ali Koç'a sesleniyorum:

Sayın Başkan,

Seneye bu takıma 1 kaleci, 1 stoper, 1 8 numara, 1 10 yahut 9.5 numara ve bir santrafor kesin olmakla beraber, 6-7 kaliteli transfer yapmalısınız.

"G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN OYUNCU ALINMAMALI"

Artık G.Saray ve Beşiktaş'tan oyuncu almamalısınız. Ve bu transfer çalışmalarına başlarken Comolli denen beceriksize yol vermeli; menajerlik firmalarını seçerken de dikkatli olmalısınız.

Ama önce kadro... Kadroyu baştan sona ışıklı isimlerle doldurup Fenerbahçe'ye Fener Ol'malısınız...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Ali Çelikler Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500

Yorumlar (22)

YALÇIN:

fener kümeye fener kümeye

8
12
yanıtYanıtla
Bilge Y.:

Ahahahaha ağlama feneeeeeer. . Hak ettiğin yerdesin. :)

10
5
yanıtYanıtla
kocaman -yildirim - adam gibi adam:

cakma fenerliler aykutu aziz baskani daha mumla arayacaksiniz

11
1
yanıtYanıtla
Eyüp66:

Fener olalım da , milletten kuruş kuruş para topla kulube destek ol.süper ligde takımların her galibiyete tff den aldığı para bir milyon un üzerinde.taraftar para versin işini yapmayan futbolcuya ödeme yapılsın ne güzel.çıksın oynasın galip gelsin kulube futbolcuda destek olsun.

9
1
yanıtYanıtla
çin çinli:

comolli niye gönderiyorsunuzki ayıp edersiniz göndermekle çok güzel transfer yapıyor güzel güzelde fenev bahçenin bagışdan topladıgı paraları yıyor afiyet olsun comolli

9
1
yanıtYanıtla
Fb media:

İstifa et artık ali koç. Aziz başkan tekrar gelmeli

8
0
yanıtYanıtla
Galatasaray...:

Serdar Ali çelikler dediklerinin hepsine bir Galatasaraylı olarak katılırım lakin, neden 3 büyükler birbirinden futbolcu almasınlar. Herşey de anlaşıldıktan sonra alırlar satarlar kime ne. Saçmalama lütfen. . .

6
2
yanıtYanıtla
...:

futbolcu alınıp satılmasın demiyor. adamın kastettiği tolgay, ismail köybaşı, tolga ciğerci ve serdar aziz gibi yeteneksiz futbolculardır. yoksa beşiktaşın yaptığı gibi gökhan gönül ve caner gibi futbolcu alacaksan tabi ki almalısın. eğer yiyosa beşiktaştan Ljajic ve galatasaraydan Fegoliyi alsınlar.

yanıt1
yanıt1
BELHANDA:

AĞLAYINLAYNNNNN :) YAZIK ALİ KOÇ PARA BİTTİ Bİ KAMPANYA YAPTA SOKAKLARA CIKALIM:)

4
3
yanıtYanıtla
:

BİRİNCİSİ KOÇ AİLESİ KİMDİR GİDİN BİR ARAŞTIRIN . EN BASİT ÖRNEK . YAPTIKLARI KUŞ GRUBU ARAÇLAR DOĞAN, KARTAL, SERÇE HEPSİ YÜRÜYEN TABUT . MİLLETE BU TABUTLARI RESMEN ÖLSÜNLER DİYE YAPIP SATTILAR YILLARCA . BURDAN BİLE ANLAYABİLİRİSİNİZ BUNLARIN NASIL BİR KAN EMİCİ OLDUKLARINI .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title