Haberler

Ali Eren Demirezen Hamburg'da ringe çıkıyor

Güncelleme:

WBO Avrupa Şampiyonu Ali Eren Demirezen, yarın akşam saat 21.00'de Amerikalı boksör Kevin Johnson ile karşı karşıya gelecek.

WBO Avrupa Şampiyonu Ali Eren Demirezen, yarın akşam saat 21.00'de Amerikalı boksör Kevin Johnson ile karşı karşıya gelecek.

Profesyonel ağır sıklet boks kariyerine 15 galibiyet ve tek yenilgiyle devam eden Balıkesirli WBO Avrupa Şampiyonu Ali Eren Demirezen, 1 Ocak'ta Miami'de yaptığı Gerald Washington maçında rakibini nakavt etmişti. Ali şimdi bir başka Amerikalı boksör Kevin Johnson ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Hamburg kentinde yapılacak EC Boxing organizasyonda kozlarını paylaşacak ikili ilk kez tartıda yüz yüze geldi. Zorlu maç yarın akşam 21.00'de başlayacak. Die Butch adlı açık hava mekanda yapılacak mücadele 8 raunt üzerinden olacak. Ali tartıda 119 kilo gelirken rakibi Kevin Johnson 114 kilo olarak tartım verdi.

DEMİREZEN: RAKİBİMİ NAKAVT EDECEĞİM

Ali Eren Demirezen basın toplantısında yaptığı açıklamada "ABD'de Washington'u nakavt edeceğimi söyledim ve ettim. Burada da öyle olacak. Salgın sebebiyle uzun süredir Almanya'da maça çıkamamıştık. Hamburg seyircisi bizi özledi ve onlara iyi bir maç izlettireceğiz. Ben son Miami maçımdan sonra hep hazırdım, bu maça da hazırım. Kazanıp ABD'de yapacağım yeni mücadeleme konsantre olmak istiyorum" dedi.

Kevin Johnson daha önce Vitaly Klitschko, Tyson Fury ve Anthony Joshua gibi çok önemli dünya şampiyonlarıyla ringe çıkmış önemli bir isim olarak dikkat çekiyor. Karşılaşmayı daha önce 209 maç yönetmiş bir hakem olan Alman Andreas Schweiger yönetecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ali Eren Demirezen Washington Miami Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title