Haberler

Ajax'ın yıldızı Kudus, depremde hayatını kaybeden Atsu'yu andı! Hakemin kararı maçın önüne geçti

Güncelleme:

Hollanda Ligi'nde Ajax'ın Sparta rotterdam'ı 4-0 yendiği mücadelede gol atan Mohammed Kudus, formasını çıkararak depremde hayatını kaybeden Christian Atsu'yu anmak için giydiği "R.I.P Atsu" yazılı tişörtü gösterdi. Formasını çıkardığı için Kudus'e sarı kart göstermeyen Hollandalı hakemin bu kararı ise büyük takdir topladı.

Ajax ile Sparta Rotterdam, Hollanda Eredivisie'nin 22. haftasında Johan Cruijff Arena'da karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibinin 4-0'lık üstünlüğüyle biterken, depremde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu da unutulmadı.

"R.I.P ATSU" YAZILI TİŞÖRT GİYDİ

Mücadelede Ajax'a galibiyeti getiren golleri6 ve 64. dakikalarda Dusan Tadic, 27. dakikada Kenneth Taylor ve 84. dakikada frikikten Muhammed Kudus attı. Kudus attığı gol sonrası formasını çıkararak depremde hayatını kaybeden Christian Atsu'yu anmak için giydiği "R.I.P Atsu" yazılı tişörtü gösterdi.

Ajax'ın yıldızı Kudus, depremde hayatını kaybeden Atsu'yu andı! Hakemin kararı maçın önüne geçti

"HAKEME BÜYÜK SAYGI DUYDUM"

Hollandalı hakem Pol van Boekel ise kurallar gereği formasını çıkardığı için sarı kart göstermesi gereken Kudus'e bu kuralı uygulamadı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kudus, "Bu ölüm kalım meselesi. Futbolun kurallarından daha önemli. Hakem yanıma geldi. Buna izin verilmediğini, ancak durumu anlayabildiğini söyledi. Bunun için ona minnettarım. Ona büyük saygı duydum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christian Atsu Rotterdam Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

ceromi:

burda olsa hakemi linç ederler adam ülkeyi terk ederdi

37
8
yanıtYanıtla
Zend Raman:

Bizim hakem olsa , hiristiyan ülkeden olan bir deprem için , gereken yapılırdı

34
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title