Haberler

Ahmet Çakar'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Usta yorumcu helallik istedi

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Çakar yaptığı paylaşımda, "Hakkınızı helal edin. Hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Usta yorumcunun bu paylaşımı neden yaptığı bilinmezliğini korurken, sosyal medyada bazı kullanıcılar bu paylaşımı Çakar'ın yorumculuk yaptığı programdan ayrıldığı şeklinde yorumladı.

Ahmet Çakar, yorumculuk yaptığı programda faal bir hakemle görüştüğünü ve hakemin kendisine " Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" dediğini iddia etmiş ve bunu birkaç programda daha dile getirmişti.

"BANA İŞKENCE YAPSALAR BİLE BU HAKEMİ SATMAM"

Çakar'ın açıklamaları sonrasında Fenerbahçe, TFF'den iddiaların araştırılması ve sonuçların kamuoyuna duyurulması talebinde bulunmuştu. Fenerbahçe'nin bu çağrısı sonrasında Çakar, sosyal medya hesabından, "Bana işkence yapsalar bile ben bu hakemi satmam, ismini vermem" demişti. Son olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, " Ahmet Çakar'ın müteakip defalar gündeme getirdiği iddialarla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunmuştur" ifadeleri kullanılmıştı.

Ahmet Çakar'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Tecrübeli yorumcu helallik istedi

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Ahmet Çakar, bugün Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda daha bulundu. Çakar, "Hakkınızı helal edin. Hepinize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Usta yorumcunun bu paylaşımı neden yaptığı bilinmezliğini korurken, sosyal medyada bazı kullanıcılar bu paylaşımı Çakar'ın yorumculuk yaptığı programdan ayrıldığı şeklinde yorumladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Fenerbahçe Beyaz TV Haberler

500

Yorumlar (56)

Fenev bahçe:

Fenerbahçe şampiyon olmaz, yapılır, bu sene de yapmayacaklarmış ühüü

28
24
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Böyle bir hakem yok algı yaptı olay büyüdü şimdi nasıl kurtulurum derdine düştü

22
7
yanıtYanıtla
A.B:

Ahmet ÇAKAR, Vahap BEYAZ ve onların bir üst seviyesi Erman TOROĞLU Bunlar yüzyıl geçse de isimleri hep kötü hakem olarak anılacaktır.

27
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Fb,yi sampiyon yapmayacaklar ne demek, Zaten Fb,nin oynadigi futbola sampiyon olamaz hakta etmiyor, eger bu gün ücüncü siradaysa bu o sizin begenmedikleriniz hakemler sayesindedir..

17
7
yanıtYanıtla
hanuhunu:

Yavaş ol candep, biraz edep yahu!

yanıt4
yanıt5
Winner:

Adamın hayatı trol bu sazanlarda buna inanıp zaten bizi şampiyon yapmayacaklar moduna giriyo onlarada hak veriyorum ligin en güçsüz takımına yeniliceksin üstelik adamlar biraz yetenekli olsa 4-5 yapicaklar sonrada algı yaparak suçu başkasına yonelticekler

13
7
yanıtYanıtla
Hakan:

Zaten üst üste aynı takıma gelen hatalardan biz de hakemlerin ve federasyonun böyle düşündüklerini anlıyorduk.

9
11
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BU ADAMIN YAPTIĞI FİTNEDİR. AMA BU FİTNENİN PEŞİNDEN GİDECEK NİCE BEYİNLER VAR. ÇOK YAZIK, ÇOK ÇOK YAZIK !!!

18
2
yanıtYanıtla
l:

görende sanır ki , müthiş futbol oynuyor fener şampiyon yapmayacaklarmış, bu futbolla 3 sıradan olmanız bence en büyük şans, bence tam tersi olmalı feneri şampiyon nasıl yaparız diyecekler

13
6
yanıtYanıtla
reis:

inanın bu hareket GS ye karşı yapılsaydı, şimdi ne MHK kalmıştı, ne TFF, ORTALIĞI YIKMIŞTI gaasaray yönetimi, belkide bu hafta maçlar oynanmazdı. . . bu temizeller operasyonuna gs den destek bekliyoruz, eğer adalet istiyorlarsa. . . bjk nin vereceğini sanmam çok sinsiler

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title