Haberler

Ahmet Çakar'ın "VAR kötü niyetlidir" dediği pozisyon aydınlandı! Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban kuralı açıkladı

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın Galatasaray derbisinde penaltı beklediği pozisyon için "Açık penaltı verilmedi, VAR kötü niyetlidir" yorumunda bulundu. Ancak yayıncı kuruluş yorumcuları Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, "VAR buna karışamaz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. 90+3'te Nelsson ile Larin arasında yaşanan pozisyon tartışma yarattı.

Ahmet Çakar'ın çıldırdığı pozisyon aydınlandı! Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban gerçeği ortaya çıkardı

BEŞİKTAŞLILAR KIZGIN

Siyah-Beyazlı futbolcular maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a Nelsson'un Larin'i çektiğini ifade etti. Ancak hakem Karaoğlan ile VAR bu pozisyon için temas kurmadı.

Ahmet Çakar'ın çıldırdığı pozisyon aydınlandı! Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban gerçeği ortaya çıkardı

"KÖTÜ NİYETTİR"

Sabah yazarı Ahmet Çakar, "Beşiktaş'ın açık bir penaltısı nasıl verilmedi, takdir spor kamuoyunda. Bu işte VAR hakeminin müdahale etmemesi kötü niyettir. Bu pozisyon penaltı değilse penaltı nasıl olacak?" yorumunda bulundu. Çakar dün gece yaptığı paylaşımda da, "Beşiktaş'ın penaltısını yediniz" ifadelerini kullandı. Yayıncı kuruluş yorumcuları Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Trio programında bu pozisyona VAR'ın karışamayacağını ifade etti.

Ahmet Çakar'ın çıldırdığı pozisyon aydınlandı! Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban gerçeği ortaya çıkardı

"VAR KARIŞAMAZ"

Deniz Çoban, kendi yorumu doğrultusunda bu pozisyonun penaltı olmadığını ifade etti. Bülent Yıldırım ve Lale Orta ise penaltı olduğunu savundu. Ancak yorumcular bu pozisyona VAR'ın karışamayacağını söyledi. Pozisyonun penaltı olduğunu düşünen Yıldırım, "İki hakem olarak yorumumuz farklı. Bu penaltıda bir kesinlik yok. VAR burada penaltı olduğundan emin değil. Net bir elle müdahale gibi kesin bir durum söz konusu olsa VAR karışır. Ancak yoruma açık pozisyonda VAR kesinlikle karışamaz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Deniz Çoban Galatasaray Ahmet Çakar Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Dolarla maaş almayan adam:

hakemi eleştiren arkadaşlar 90 dakikaya yayarak eleştirsinler ki beşiktaş ilk yarıda 9 kişi kalsın :D

162
74
yanıtYanıtla
Murat Karaagac:

Yok öyle 9 kişi boş yazmissin

yanıt4
yanıt2
murat taşkan :

ahmet çakar efendi ve beşiktaş bu penaltı pozizyonunu konuşuyo atibanın kırmızısı ne olacak o kırmızı çıksa sen o pozizyona giremezsin çoktan o maç kopardı

159
67
yanıtYanıtla
Murat Karaagac:

Bak isteatibanin kola çarpması sarı değil cahil orda hemen arkasında vida var onu görmezden geliyorsun

yanıt3
yanıt2
MHSN SRC :

Ağlama duvarı israilde.

82
75
yanıtYanıtla
ahmet örnek :

kardeşim ceza alanı içinde çekme varmı yokmu azı çoğu yok çekilmiş işte adam bu pozisyon direk penaltı öyle sağa sola bükülmeye gerek yok.

40
57
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

var buna karışamayacaksa neye karışacak acaba buz gibi penaltı güme gitmiş yazıklar olsun bu hakemlere hepsi birbirinden kötü iğrençsiniz

49
45
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

hakem iyi olsa atibayı 2. sarıdan atması lazımdı. o pozisyona ses çıkarmayanların buna konuşma hakkı yok.

yanıt56
yanıt24
murat taşkan :

atibaının kırmızı ne olacak ?hadi velevki penaltıyı verdi gol olacağı ayettemi yazıyo

yanıt36
yanıt16
Eren İsmail:

Birde ghezal Berkan arasında faulle alakası yok keren kaleciyle karşı karşıya kalacakti faul verdi bunuda tartışalım.bence hakemden GS di bu bariz ortada

yanıt22
yanıt9
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title