Haberler

Ahmet Çakar ile Murat Sancak canlı yayında birbirine girdi: Yaşından başından utan

Güncelleme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ahmet Çakar'ın yorumculuk yaptığı programda 2013 yılına ait bir maç üzerinden Belhanda için söylenen sözlere tepki gösterdi. Çakar'a çok sert sözlerle yüklenen Sancak, "Bu sizin yaptığınız ortalığı karıştırmaktır. Yakıştırmıyorum size hocam! Yaşından başından utan ayıptır ya!" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak birbirine girdi.

MURAT SANCAK CANLI YAYINA BAĞLANDI

Belhanda'nın 2013 yılında formasını giydiği Montpellier'de kullandığı bir penaltı atışı üzerinden futbolcuya yüklenen Ahmet Çakar'a Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak canlı yayına bağlanarak cevap verdi. Tartışmaya başlayan ikili arasında tansiyon yükselirken Sancak, Çakar'a sert sözlerle yüklendi.

"SİZE YAKIŞTIRAMADIM"

Canlı yayına bağlanan Murat Sancak Ahmet Çakar'a, "Hocam Allah aşkına maçtan önce ortalığı germenin bir anlamı yok. Maç oynanır biter, ondan sonra eleştirini yaparsın. Hocam kusura bakma ben size yakıştıramadım bu akşam. Ortalığı karıştırıyorsunuz şu anda hocam! Adana Demirspor'a da zarar veriyorsunuz, futbol camiasına da zarar veriyorsunuz." dedi.

"ORTALIĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ"

Oldukça sinirlenen Sancak ayrıca, "Bu sizin yaptığınız ortalığı karıştırmaktır. Yakıştırmıyorum size hocam! Yaşın benden büyük ama size yakıştırmıyorum hocam. Maçtan önce bu görüntüyü buraya koymak art niyetliliktir. Yaşından başından utan ayıptır ya!" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Younes Belhanda Adana Demirspor Ahmet Çakar Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Hayri :

Aslında birbirlerine girmediler çünkü sancak yuklenince butun kolpacı kadro hoop yelkenleri indirdi adam bunları deliğe sokacaktı ama buyuk bi kakafoni çıkartıp özür mözür işi örttüler çakar haftalık şovunu yine yaptı utanmaz adamlar yine haber oldu

45
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Spiker dahil hepsi 1 murat sancak etmez. Çakar ne diyor kamuya hizmet ediyormuş boş adam.

38
4
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bos adamlar bos islerle ugrasirlar, Uretim yok, bos laf cok. Isleri gucleri sacmalamak. Biraz adam olun ya, uretin, uretin.

30
5
yanıtYanıtla
Memet Demirci:

Melih Gökçek acaba bu olanları hangi gözle izliyor.Başka bir kanalda olsa mahkeme ye verirdi. Şahsen hiç bir medya kuruluşuna yakışmayan seviyesiz bir program.Bu ülkede RÜTÜK diye gereksiz işlerle uğraşan ve kendi görevini yapmayan bir kurum vardı. Şimdi nerede.... AKP olunca olmuyor değilmi.yazıklar olsun.

9
0
yanıtYanıtla
Naci Diril:

Ya böyle gereksiz adı spor olupda spordan bahsedilmeyen Rezil kepaze bir program hala nasıl ettirilir anlamış değilim yazıklar olsun şu Beyaz TV ye

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title