Haberler

Ahmet Çakar bombayı patlattı! Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'ye gidişini kutladılar

Güncelleme:

Yorumcu Ahmet Çakar ve ünlü sanatçı Zafer Algöz, Fenerbahçe ile anılan deneyimli hoca Yılmaz Vural'la bir araya geldi. Çakar bu buluşmadan, "Yılmaz Vural hocam Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" mesajı paylaştı. Çakar, bunun ardından yayınladığı video ile söylentileri iyice kuvvetlendirdi.

Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'yi çalıştırma hayali gerçeğe dönüşmek üzere. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar ve ünlü sanatçı Zafer Algöz, deneyimli teknik adam Yılmaz Vural'la yemekte buluştu.

Ahmet Çakar bombayı patlattı! Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'ye gidişini kutladılar

"HAYIRLI OLSUN"

Ahmet Çakar, "Yılmaz hoca hangi büyük camiaya gidiyor?" paylaşımı yapıp gündemi salladı. Ardından Çakar, "Yılmaz Vural hocam Fenerbahçe'ye" hayırlı olsun mesajı paylaştı.

Ahmet Çakar bombayı patlattı! Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'ye gidişini kutladılar

"CANIM DOSTUM"

Ahmet Çakar mesajların ardından Yılmaz Vural'la çektiği videoda, "Canım dostum Yılmaz Vural'la Fenerbahçe ile ilgili ciddi planlar yapıyoruz. Tutar tutmaz bilemem. Zor demek imkansız demek değildir" ifadelerini kullandı. Vural da Çakar'ı onaylayan mimikler kullandı.

Ahmet Çakar bombayı patlattı! Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'ye gidişini kutladılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Ahmet Çakar Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Bozkurt :

Neyi var yilmaz hocanin?? Elin yabancisina paralari dokeceklerine yilmaz hocaya versinler. Basarili olmayacak diye bir kural mi var

30
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kuyu:

Ahmet çakarın maniplasyonu,tamamen palavra!Ama keşke gerçek olsa!Ne var bunda?

23
1
yanıtYanıtla
Orhan Karahan:

Ben bir fb li olarak herzaman dedim bu adam şov dışında başarısı yok eğer fb ye gelirse fb bu günleride arar inşAllah yanılırım

1
22
yanıtYanıtla
pentakill lol:

sen futbolun neresindesinki ya da ne kadar biliyorsun da böyle yorum yapıyorsun. Yılmaz hocaya ne zaman şans verildi büyük takımlarca başarı bekliyorsun. adam kaçtane takımı küme hattından kurtardı kaç takımı süper lige çıkardı onları bir araştır öyle bak. adam top oynatıyor. zaten büyük takımların şampiyon olma işi havayla olur. o havaya girerse galibiyetler gelir.

yanıt1
yanıt0
Sinan Pala:

Ahmet cakar fazla içmiş galiba

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title