Haberler

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarına Fenerbahçe'den sert yanıt: Hakemi arkasına alanlar rahat konuşabilir

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Hakemi de yenmek gerekir" sözüne yanıt veren Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, "Hakemi arkasına alanlar rahat konuşabilirler. İkinci golde auta çıkan topa korner verildi. Max Kruse'nin faulü yok, o pozisyon gol oldu verilmedi" dedi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayla ilgili konuşan Semih Özsoy "Bu kadar iyi oynayıp mağlup olmak bizi üzüyor. Uzun yıllardır deplasmanda görmediğimiz istatistikler var ama kazanamadık. Bu şekilde kaybetmek bizi üzdü ama iyi oyundan dolayı da sevinçliyiz." dedi.

"STADA GİRİŞTEKİ TATSIZLIKLAR ÜZÜCÜYDÜ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşılaşma öncesi tepki görmesiyle ilgili konuşan Semih Özsoy "Ali Bey'in mesajı açık. Stada girişteki tatsızlıklar üzücüydü. İstanbul Emniyeti'ne teşekkür ediyorum, onları mumla arar olduk. Burada ufacık şeyler halledilemedi. Önceden hazırlanmış şeyler vardı." diye konuştu.

"HAKEMİ ARKASINA ALANLAR RAHAT KONUŞABİLİRLER"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na yanıt veren Semih Özsoy "Ahmet Ağaoğlu 'Hakemi de yenmek gerekir' demiş. hakemi arkasına alanlar rahat konuşabilirler. İkinci golde auta çıkan topa korner verildi. Max Kruse'nin faulü yok, o pozisyon gol oldu verilmedi. Emre'nin ayağını gördük. Geceye yakışmayanlardan biri de hakemin kendisiydi. İyi değil, çok iyi oynadığımız halde hakeme rağmen kazanamadık." ifadelerini kullandı.

Semih Özsoy ayrıca "Biz şampiyon olacağız. Transfer yapamayacağımızı, transfer yaptırılmayacağını, artıya geçebileceğimizi düşündüğümüzde tekrar hamle olacağını biliyorduk, bu malumun ilamı oldu ama biz şampiyon olacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Semih Özsoy Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (70)

.:

FENEVİN İŞİ HEP AĞLAMAK

28
20
yanıtYanıtla
Lazzz:

Kimse Trabzonspor verilmeyen golünü serdar azizin atilmamasini konuşmuyor acaba neden...

26
19
yanıtYanıtla
usta:

bunlar bakar kör olmuş. alkış tutun beyleeeer. .

yanıt10
yanıt2
Serkan:

Serdar Aziz demişken ilk yarıda Serdar Aziz e yapılan kündeye penaltı verilmemesini de söylesene laz kafası

yanıt2
yanıt2
cimbomlu:

hakemi arkasina en iyi siz alirsiniz o isler sizin mesleginiz aglamayin trabzonspor daha iyi oynadi yendi tebrik edin centilmence bukemediginiz bilegi opun saygi duyun

18
21
yanıtYanıtla
Reis61:

Hakem atamasini yaptiran siz, bir haftadir kurdugunuz komplolarin haddi hesabi yok, iftirayi atan yine siz. Önce adam olun ve caldiginiz kupayi teslim edin. . .

15
16
yanıtYanıtla
usta:

tam bir reis gibi konuşmuşsun. tşk.

yanıt1
yanıt1
Fanatik Fenerli:

Biz o kupayı çalmadık bileğimizin hakkıyla aldık. Tabii ağlama duvarına çaldılar dersen ancak kendini kandırırsın.

yanıt0
yanıt0
ALİ AGA:

La bi gidin işinize ezikler. Yenilince hakeme suç bulmayın

11
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ali ZORLU KOÇ TRABZONA ÖYLE GELMEK SONRA SEVGİ GÖSTERİSİ BEKLEME ŞİKECİLER.

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title