Haberler

Afrikalı futbolcuların fazlalığına dikkat çeken Lucescu'dan Beşitaş'a olay benzetme

Güncelleme:

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'a 3-2 kaybettikleri maç sonrası çarpıcı bir açıklamada bulundu. Rumen hoca basın toplantısında, "Biz Beşiktaş'a karşı değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor." dedi.

Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ukrayna ekibinin hocası Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ı Afrika Milli Takımı'na benzetmesi dikkat çekti.

"AFRİKA MİLLİ TAKIMI'NA KARŞI OYNADIK"

Beşiktaş'ta oynayan Afrikalı futbolcuların fazlalığına dikkat çeken Lucescu, "Biz Beşiktaş'a karşı değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık. Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor. Oyuncularımızın tecrübesizliğinden faydalandılar ve goller attılar. İyi bir takım, iyi transferler yaptılar." ifadelerini kullandı.

"BU KARARLAR BANA BİRAZ ABARTILI GELDİ"

Hakemleri eleştiren Lucescu, "Hakemlere karşı bir tutumum olduğunu söyleyeceksiniz ama iptal olan golümüzde çizgiyi televizyondan gördüm. Oyuncumuz ofsaytta değildi. Beşiktaş'a verilen penaltıyı da sağduyulu bir hakem vermez. Bir takımla alay edemezsiniz. Bu kararlar bana biraz abartılı geldi. Ancak Avrupa kupalarında da en çok gol yiyen takımız sanırım." dedi.

Afrikalı futbolcuların fazlalığına dikkat çeken Lucescu'dan Beşitaş'a olay benzetme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Dinamo Kiev Beşiktaş Afrika Kiev Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title