Haberler

Ali Koç, aday olmayacağını canlı yayında açıkladı: Ben bu kulübün başındayken Fenerbahçe şampiyon olamaz

Güncelleme:

Süper Kupa finalinin iptaliyle ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan Ali Koç, Fenerbahçe'nin sportif başarısı hakkında da konuştu. Koç, "Fenerbahçe'nin 10 yıldır şampiyon olamamasının tesadüf olduğunu mu sanıyorsunuz? İddia ediyorum, Ali Koç bu kulübün başkanıyken Fenerbahçe şampiyon olamaz. Aday olmayı planlamıyorum. Arzum 2. dönemin sonunda başkanlığa devam etmemek" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir canlı yayında Haziran 2024'te yapılacak seçimde Fenerbahçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

"BEN VARKEN FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLAMAZ"

Takımın sportif başarısı hakkında konuşan Koç, "Fenerbahçe'nin 10 yıldır şampiyon olamamasının tesadüf olduğunu mu sanıyorsunuz? İddia ediyorum, Ali Koç bu kulübün başkanıyken Fenerbahçe şampiyon olamaz" dedi.

"ADAY OLMAYACAĞIM"

Öte yandan adaylığı için de konuşan Koç, "Aday olmayı planlamıyorum. Allah'ın izniyle o gün geldiğinde. Arzumun şu an 2. dönemin sonunda başkanlığa devam etmemek. Ama asla ve asla dememeyi öğrendim. Bizim otobüsümüz kurşunlanmış. Hala faili meçhul. 3 Temmuz'da maddi manevi öyle hırpalandık, hasar gördük ki, yıllar sonra ne olduğu çıktı ortaya ve kimse bizimle helalleşmiyor. Fenerbahçe camiası Aziz başkanın liderliğinde bu terör örgütüne ilk dik duran ve duvar olan kulübüz biz, camiayız. 10 senedir şampiyon olamıyoruz biz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Çınar Saraç:

Sonunda anladın başarısız olduğunu futboldan anlamadığını, darısı ekonominin kitabını yazdım diyende oda anlasa

253
199
yanıtYanıtla
PALA BABA :

o ne anlatıyo sen ne anlatıyon be oğlum?

yanıt46
yanıt28
Tutankamon Hoca:

Cahillik bu kadar kolay bu ülkede cahiller daima kazanır

yanıt20
yanıt8
Dogu:

Sende fenerliysen bırak la bu kulübü...

yanıt0
yanıt2
Dogu:

Cidden okuduğunu anlamışsın yada net fb'li değilsin

yanıt0
yanıt2
Ben Bensiz:

Çok şükür anladın..

220
67
yanıtYanıtla
Aras Aras:

Trol

yanıt51
yanıt50
Motto Premium:

başkana bak,konuşmaya bak,ne güzel söylemişsin bırakıp gideceksin..

212
55
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Herkes bildigi işi yapmali. Spor Tusiadin arka kapisi olmamali. Siyaset yapmak isteyen buyursun kendi partisini veya bir partide baslayabilir. Ama bunu yesil sahalara getirmemeli. Sıkınlinca acip izledigimiz bir futbolumuz var en azindan ona karismayin..

198
31
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Sayın Ali KOÇ Fenerbahçe yi bir spor klübü gibi değil siyasi parti gibi yönettiğin için şampiyon olamıyor bu takım, euro ligde üst üste final oynayan bir şampiyonluğu bulunan basketbol takımını bile mahvettin, bir FENERBAHÇE li plarak asla sana sahip çıkmayacağız, karabasan gibi çöktün takımın üstüne, bekleme deehal istifa et

177
50
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title