Haberler

Adana Demir maçı dönüm noktası oldu! Yeni şampiyonluk oranlarını görenler gözlerine inanamıyor

Güncelleme:

Süper Lig'de 23. hafta maçları öncesi şampiyonluk oranları değişti. Güncellenen listede bu haftayı da kayıpsız atlatan ve 1.70'lik oranla favori olarak gösterilen Galatasaray'ın oranı 1.40'a geriledi. Ali Palabıyık'ın damgasını vurduğu Adana Demirspor karşılaşmasından ise 1 puan alan Fenerbahçe'nin 1.95'lik oranı ise 2.40'a çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının tamamlanmasının ardından yeni şampiyonluk oranları da güncellendi. Adana Demirspor deplasmanında bıraktığı 2 puanla ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'nin 1.95'lik oranının 2.40'a çıkması dikkatlerden kaçmadı.

GALATASARAY ARAYI AÇIYOR

Süper Lig tarihinde oldukça başarılı bir sezon geçiren Galatasaray, puan tablosunda olduğu gibi şampiyonluk favoriliğinde de ezeli rakibi Fenerbahçe'yle arayı açıyor. Son olarak sahasında iki kez geri düştüğü Ümraniyespor mücadelesinden de galip ayrılan sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

HAFTANIN KAZANANI GALATASARAY

Fenerbahçe'yi sahasında 3-0 mağlup ederek şampiyonluk ateşini yakan sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birer puan aldıkları 22. haftada 3 puan alarak zirvedeki yerini sağlama aldı.

İşte yeni şampiyonluk oranları;

  • Galatasaray: 1.40
  • Fenerbahçe: 2.40
  • Beşiktaş: 10.00
  • Başakşehir: 35.00
  • Trabzonspor: 25.00
  • Adana Demirspor: 80.00
Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Ali Palabıyık Galatasaray Fenerbahçe Adana Spor Haberler

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (10)

Hakan:

Her maç lehine hakem hatası yapılan gs şampiyon oldu. Tebrik ederim.

38
85
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

bu hakem gs alanya maçını da yöntti:) gs de 2 2 kaldı o maçta. Gs o zaman dediğinde gülüyordunuz noldu:):):) ağlamayın sahaya gelin geldinzi 0-3:)

yanıt21
yanıt3
TAŞAR:

ağlama köşemiz açılmıştır. buyrun kuş kardeşler.

93
29
yanıtYanıtla
Serkan Yaman:

bu saatten sonra maçlar boşuna oynanıyor. gs ye verin şampiyonluğu bitsin gitsin.. geçen senede trabzona verdiniz bu sene ne halde avrupada görüyorsunuz. fenerbahçeyi bitiricez ayağına türk futbolunu bitirdiniz.

34
88
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Ligde 11 de 11 yapmış. 3 maç kupadan. Ve yaptığın yoruma. Bu cuma günü allahtan korkun be. Fener şike sampiyon olur. Cimbom değil

yanıt18
yanıt4
Muhammed Nazif Dusunceli:

Serkan gs seni kendi sahanda 3 0 gibi net skorla ezdi ne anlatiyon madem o kadar iyisin evinde yenseydin rakibini her puan kaybı sonrası ağlıyorsunuz ayıp arkadaş

yanıt5
yanıt0
SULTAN ASLAN:

gs'nin hiçbir şampiyonluğu şikesiz, şaibesiz ve lekesiz olmamıştır bugüne kadar... Rakipleri güçlü olunca para ile hakem alır, maç alır, yönetici alır...Destekçileri de Fransa Avrupa sosyalistleri ve masonlardır bu kulübün...Lise ve üniversite hocalarına bakın anlarsınız zaten ne olduğunu.

24
74
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Hocalarla maçın ne alakası var... varsayalım senin dediğin Fransız,değilde size ne kardeşim düzgün oyna kazan ağlama derler biz sonradan da gelip şampiyon olduk bu senede insALLAH.

yanıt0
yanıt0
ercan gurbhetchi:

bak bak fblilere:) 3 haftadır hakemle maç kazanıyorlar. Antalya ümraniye kpaşa:) çkmışlar ağlıyorlar şimdi. Deniz çoban ın ddiği gibi gol iptali doğru. Ayrıca çıkıp yenseydin gs yi hakem mi engelledi:):)

49
19
yanıtYanıtla
Ahmet Sağlam:

Alanya maçından sonra Galatasaraylı yöneticiler bu hakeme düdük astırmak isteyince Fenerbahçeliler sahip çıkmıştı.BETER OLUN FENERLİLER

53
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title