Haberler

Acun Ilıcalı: Comolli, Ali Koç'un 1,5 yılını çaldı

Güncelleme:

Şelale Kadak'ın sunduğu Youtube programına katılan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkan Ali Koç'un 1,5 yılını çaldığını dile getirdi.

Fenerbahçe taraftarlığıyla da tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şelale Kadak'ın Youtube'da yayınlanan "Doğruluk mu Cesaret mi?" programına konuk oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Ali Koç'u başarılı buluyorum. Ali Koç'ta gördüğüm en önemli başarı etkeni yaptığı hatalardan dönebilmesi, bu çok önemli bir özellik. Başarılı olan insanlar da hep bunu gözlemledim, hepimiz hata yapıyoruz. Yanlış futbolcular da alabiliriz, yanlış insanlar ile de çalışabiliriz ama en önemlisi bu hatalardan dönebilmek" dedi.

Acun Ilıcalı'nın diğer açıklamaları şu şekilde;

"YABANCILAR TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLAMAZ"

"Ali Koç, Comolli'yi getirmişti; aslında vizyoner bir hareket olmakla birlikte Türk sistemi içerisinde yabancı bir mantelitenin iş yapması çok kolay değil. Türk insanını anlamadan hiçbir yabancının Türkiye'de başarılı olması mümkün değil. Ali Koç, ortaya bir vizyon koyarak Comolli'yi getirdi fakat Comolli, Türkiye'ye yukarıdan bakan, Türk insanına karşı ön yargıları olan ve çok sevgi beslemeyen bir yapıya sahipti. Comolli, Ali Koç'un en azından 1,5 yılını çaldı."

Acun Ilıcalı: Comolli, Ali Koç'un 1,5 yılını çaldıAli Koç ve Damien Comolli

"HATATAN DÖNÜLMESİ F.BAHÇE İÇİN ÖNEMLİ"

"Başkan, Comolli'ni arkasında uzun süre durdu, olmadı şunu değiştireyim, bunu değiştireyim... Bunlar futbolda kolay şeyler değil. Bir planlama oluyor. İlk başlarda başarısızlığın normal karşılanması gibi bir durum da var ama daha sonradan bir hatadan dönülmesi Fenerbahçe'deki en önemli değişikliktir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (17)

Aco:

Comollinin yaptığı tek iyi hareket seni fb ye yaklaştirmamasidir. Kuyruk acısı dır bu .

8
1
yanıtYanıtla
memo:

bir buçuk yıl önce diyeydin iyiydide tren kaçtı

4
1
yanıtYanıtla
sosis:

o adam gelmeden ne olacağını yazdım, hatta ali koç da bir fark yaratamayacağını. acun fb ile ilgileneceğine sittarda baksın küme düşmek üzere

3
1
yanıtYanıtla
Sarıoğullarından Sülü:

Hala düşünüyorum bu Acun nasıl bu kadar zengin oldu diye...

3
1
yanıtYanıtla
chp:

sayın yıldırımın tırnağı olamazsiniz

3
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Bu müptezele düştü eleştirmek

1
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

he yaw he he :-))) kos koca koc grubu fenerbahceye yardim edemiyor neden etsinki ?? amaclari zaten fenerbahceyi batirmak

1
0
yanıtYanıtla
ÇUVALDIZ:

Bu gün bunların hala konuşuluyor olunmasının sebebi Aykut KOCAMAN dır. FB tarihindeki, doğru, dürüst kimse için değil FB için işini yapan kişilerden biridir. FB sırtından geçinen bilimum yönetici, futbolcu, spor yazarı, gazeteci kim varsa cephe alan adamdır, elindeki FB tarihinin en kötü kadrosuyla bile zirveye oynatmış hocalardan biridir, bu başarıya alışmış klüpte kendinben sonrakilerinin işini zora sokmuştur, suçlu komolli değil KOCAMAN dır. FB li olmak için dürüstlük ve başarı yetmiyor.

0
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Fb li olmak onun ömrünü çalmış bence .

0
1
yanıtYanıtla
Vedo:

Kafanı fazla yorma Sülü , çünkü derin konular bunlar.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title