Haberler

Abdullah Kiğılı, Dinamo Bükreş'i satın almak için görüşmeler yapıyor

Güncelleme:

Dinamo Bükreş Pazarlama Direktörü Radu Birlica, Abdullah Kiğılı ile kulübe önce sponsor olması ve ardından da satın alması için görüşmeler yaptığını açıkladı.

Dinamo Bükreş Pazarlama Direktörü Radu Birlica, Türk iş adamı Abdullah Kiğılı'nın kulübe önce sponsor olma ve ardından kulübü satın alma konusunda görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

ProSport'a konuşan Radu Birlica, "Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyeliği yapan ve çok güçlü bir Türk iş adamı olan Abdullah Kiğılı'yla görüşüyoruz. Türkiye'de birçok fabrikası var ve Avrupa çapında yüzlerce mağazası bulunuyor. Bugün onun temsilcileriyle bir kez daha görüşeceğiz. Müzakerelerimiz devam edecek. Önümüzdeki süreçte her şeyin hallolacağını düşünüyorum. Braşov'da bir görüşmemiz olacak. Heyecanla bu görüşmede neler olacağını merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

"ABDULLAH KİĞILI HEDİYELER DE VERECEK"

Birlica, "Ben kulübe yardımcı olmaya çalışıyorum. Abdullah Kiğılı, aynı zamanda kulüpteki oyunculara, yöneticilere, teknik heyete elbiseler de hediye edecek. Sahibin kim olduğu benim için önemli değil. Umarım, Dinamo Bükreş'in problemlerine bir çözüm bulabiliriz." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Romen yönetici, "Ben her gün sabah 7'de kalkıyor, suyumu içiyor, kahvemi içiyor ve görüşmelerime başlıyorum. Bir pazarlamacı olarak ofiste işim yok. Kulübün İspanyol sahibi Pablo Cortacero ile sürekli konuşuyorum ama onu hiç görmüyorum. Telefonlaşmıyoruz bile, sadece whatsapp'tan yazışıyoruz. Dinamo Bükreş'teki ekonomik problemlerle ilgili olarak benim başka düşüncelerim var ama yine de Dinamo için mücadele ediyorum. Tüm görüşmelere kendi cebimden ödediğim paralarla gidiyorum." ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

ÖNCE SPONSOR OLACAK, SONRA ALACAK

Haberin detayında, ekonomik kriz yaşayan Dinamo Bükreş'e sponsor olacağı ve ardından hisseleri satın alacağı bilgisi verildi.

Dinamo Bükreş'in sahibi olan Pablo Cortacero'nun elindeki yüzde 72'lik hisseyi satarak İspanyol kulübü Almeria'yı satın almaya çalışacağı da kaydedildi.

KULÜP ÇOK ZOR DURUMDA

Romanya'dan Gazeta'nın haberine göre; Dinamo Bükreş'te teknik direktör Cosmin Contra'nın ardından futbolcular Borja Valle ve Isma Lopez, aylardır maaşları ödenmediği için sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiler. Tüm yabancı oyuncuların kulübe ihtar gönderdiği ve kısa süre içerisinde ayrılacakları bilgisi verildi.

1948'de kurulan ve 16 takımlı Romanya Liga 1'de 14. sırada olan Dinamo Bükreş, tarihinde 18 lig şampiyonluğu ve 13 kupa şampiyonluğu yaşadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Kiğılı Haberler

500

Yorumlar (14)

ammar:

iş insanı nedemek? iş adamı demek zorunuzamı gidiyor?

3
1
yanıtYanıtla
Seyit:

Amma yaptın heaa ne deselerde sen istediğin gibi anliyacan takıntın var senin eğitim şart

yanıt0
yanıt0
HAKİKAT:

al benden de o kadar!! sanki dünya piyasasının 0/0 40-45''i kadınlar tarafından yönetiliyor da cinsiyet ayrımcılığı olmasın diye uydurulmuş bir laf salatası!! Lan dünya piyasasının 0/0 90''ı erkek, en basit örnek: açıp baksınlar dünyanın en zenginler listesine kaçı kadın!? İŞ ADAMI.

yanıt2
yanıt0
Bir de:

Hayır iş insanı ne işin hayvanı falan var mı hani faytondaki atlar iş hayvanı mı

yanıt0
yanıt0
Metin:

Abi sen önce kıytırık ürünlerin fiyatı indir pantolon 850 TL olurmu gmlek aldım 2. Yıkamadan sonra her yeri delindi takım elbise aldık paçaları düştü kığılı ya yakışmıyor kusura bakma

2
0
yanıtYanıtla
Tr:

Alma seni zorlayan yok ya. Adam benim fiyatım bu alan alır diyor. Zorla veren yok. Senin kıytırık dediğin o kıyafetlerle bu adam kazanıyor sen de boş yorum yap.

yanıt0
yanıt2
NATO-44:

Vatandaş şikayetini dile getiriyor kıytırığın biride çıkmış onu eleştiriyor babasımıdır nedir anlamadım.

0
0
yanıtYanıtla
Feraç:

Patronuma yakışır iş adamı dediyin sadece bir úlkede değil bütün dúnyada hem kendini hemde ülkesini tanıtması lazım

0
0
yanıtYanıtla
Dr. Mahmut Torba:

Eskişehirspor u alsın maddi ve manevi yönden karlı çıkar.

0
0
yanıtYanıtla
Memoli:

Türkiye de kulüp yok muydu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title