Haberler

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme:

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası 6. Eleme Grubu altıncı ve son maçı öncesinde Sırbistan maçının hazırlıklarına devam ediyor. Milli takım, antrenmanlarla maç öncesi formunu korumaya çalışıyor.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası 6. Eleme Grubu altıncı ve son maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Sırbistan maçının hazırlıklarına devam etti.

Maçın oynanacağı Zrenjanin kentindeki Kristalna Spor Salonu'nda başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan milli takım, savunma, şut ve taktik çalışmasıyla devam etti.

Ay-yıldızlı hentbolcuların sabah seansındaki yaklaşık 2 saat süren antrenman, ikinci bölümünde yapılan çift kale maçın ardından tamamlandı.

Milli takım, grup ikinciliğini garantilemek için kazanmak zorunda olduğu yarınki Sırbistan maçı öncesinde bu akşam ve yarın öğleden önce birer antrenman daha yapacak.

Kaynak: AA / Spor

Milli Takım Sırbistan Avrupa Şampiyonası Milli Takım Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title