Haberler

6 maçta 6 gol atan Alanyasporlu Davidson, Süper Lig gol krallığında zirveye oturdu

Güncelleme:

Cisse, Fernandes, Djalma, N'Sakala, Welinton gibi yıldızlarını tek tek kaybeden ve düşüşe geçmesi beklenen Alanyaspor sezona damga vurmaya devam ediyor. En çok dikkat çeken isim ise Davidson oldu. Falcao, Samatta, Aboubakar gibi forvetlerin bulunduğu Süper Lig'de 6 gole ulaşan başarılı golcü, krallıkta zirveye oturdu.

Süper Lig'de 6 hafta sonunda 16 puanla lider durumda bulunan Alanyaspor dört sene önce geldiği Süper Lig'de sürekli üzerine koymaya devam ederken bir isim dikkat çekiyor; Davidson!.

Ligin en çok gol atıp, en az yiyen takımı olan Güney ekibi, bu sezon sadece Davidson'un bonservisi için para harcayarak, Vitoria Guimares'e 1 milyon euro ödemişti. Kalitesini gösteren Davidson 6 maçta 6 kez ağları sarsarak çarpıcı bir performansa imza attı ve gol krallığında zirveyi aldı.

EN BÜYÜK ÇIKIŞI GUIMARES'TE YAPTI

29 yaşındaki Brezilyalı Davidson da Luz Pereira, kariyerinde en büyük çıkışı Vitoria Guimares formasıyla 83 maçta 20 gol, 20 asistle yaparken, Alanyaspor, Cisse, Fernandes, Love, N'Sakala, Welinton, Bakasetas, Caulker, Bareiro, Babacar gibi yıldızların ardından Davidson'u da Süper Lig'e sunmuş oldu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Vitoria Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

cimbomlu:

falcao, gider davidson gelir.

0
1
yanıtYanıtla
Sabır ve Disiplin ile Hepsi olur:

Bunun en büyük nedeni öncelikle sukotların iyi olmalı misal FM den gidelim oynayanlar daha iyi anlayacaktır. . . Misal Türkiye ligini çok iyi bilen yani en az 4 yıldızlı izci-sukotun olacak sonra Balkanlara 1 tane İskandinavlara 1 tane ve Afrika bölge bölge şimdilik kuzey ile doğusu kalsın daha çok batısına orta ve güney e yönelmeli . . . Vee tabi şimdi buralardan buldun 3-4 tane diyelim bu isimler sana ait olacak amma sürekli gençleri oynatan yere en az 2 sene kiralayacaksın ve sözleşme primli olmlı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title