Haberler

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir etapları için değerlendirme ve güvenlik toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Atletizm Yüksek Performans Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İzmir etapları için yapılan hazırlıklar ve alınacak tedbirler değerlendirildi. Turun 6. etabı 13 Ekim'de Muğla'nın Bodrum ile İzmir'in Selçuk ilçeleri arasında, 7. etap ise bir gün sonra Selçuk-Manisa-İzmir güzergahında yapılacak.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İzmir etapları için değerlendirme ve güvenlik toplantısı yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Atletizm Yüksek Performans Merkezi'ndeki toplantıya Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Baş Raportörü Baki İlgün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat ile ilgililer katıldı.

Toplantıda gerçekleştirilen hazırlıklar ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

8-15 Ekim'de düzenlenecek turun 6. etabı 13 Ekim'de Muğla'nın Bodrum ile İzmir'in Selçuk ilçeleri arasında, 7. etap ise bir gün sonra Selçuk-Manisa-İzmir güzergahında yapılacak.

Kaynak: AA / Spor

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Atletizm Türkiye Manisa Selçuk Bodrum İzmir Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title