Haberler

41. Tsyd Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'nda 2. Finalist Gençlerbirliği Oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Ankara Şubesi Tarafından Düzenlenen 41. Futbol Turnuvasında Ankaraspor'u 2-1 Mağlup Eden Gençlerbirliği Finale Yükseldi. Turnuvada Cumartesi Akşamı Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaşspor Şampiyonluk, Ankaraspor ile Çaykur Rizespor Üçüncülük İçin Karşı Karşıya Gelecek.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 41. futbol turnuvasında Ankaraspor'u 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği finale yükseldi. Turnuvada Cumartesi akşamı Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaşspor şampiyonluk, Ankaraspor ile Çaykur Rizespor üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa maçtan sonra yaptığı açıklamada finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Takım olarak iyi mücadele ettik. Her alan kolektif bir futbol oynadık. Lige tam olarak hazır değiliz. Ligin 3-4 haftasında oyunumuzu tam olarak sahaya yansıtacağız" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Sedat Yeşilkaya ve Mehmet Çakır, maçı kazanarak finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, cumartesi günü Gençlerbirliği Oftaşspor'u mağlup ederek şampiyon olmak istediklerini söylediler.

Ankarasporlu futbolcular Tayfun Türkmen ve Ramazan Tunç ise hazırlık maçlarının lig için ölçü olamayacağını ifade ederek, ligin ilk haftasına hazır olarak gireceklerini söylediler.

(EKO-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title