Haberler

    24 Ayar Bafetimbi Gomis

    Galatasaray’ın süper starı, Süper Lig’de 24. haftada 24 gole ulaştı, sarı-kırmızılıların tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu olan Mario Jardel’i geçip tarihe adını yazdırdı.

    Cim-Bom'da Bafetimbi Gomis tarihe geçti. Fransız forvet dün de gollerine devam ederken, 24. hafta sonunda 24. golüne ulaştı. Karabükspor'a karşı 33 dakikaya 4 gol sığdıran Gomis, Galatasaray tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu olan 22 gollü Jardel'i geçmiş oldu.

    Gomis'in bu karşılaşmadaki başarıları bununla da bitmedi. Sarı-kırmızılı golcünün 5. dakikada attığı ilk gol, bu sezon Galatasaray'ın Süper Lig'de bulduğu en erken gol oldu. Bafetimbi Gomis ayrıca, 2014-15 sezonundan bu yana Süper Lig'de üst üste iki hafta hat-trick yapan ilk oyuncu olarak kendini gösterdi.

    Takım olarak çok iyi oynadıklarını ve kendi rekorunu kırdığını söyleyen Gomis, "Galatasaray, ben gelmeden önce 25 gol atacak bir futbolcu arıyordu ve ben de buna talip oldum. Taraftarlara gollerimle borcumu ödemeye çalışıyorum" dedi.

    Fransız futbolcu şöyle devam etti: "Şu anda tek hedefim şampiyon olmak. Türkiye'de çok büyük oyuncular var, Burak gibi. Elimden geldiğince çok gol atmak istiyorum ama öncelikli hedefim şampiyon olmak ve kupalar kaldırmak. Ben de daha önceki Galatasaray golcüleri gibi umarım adımı tarihe yazdırabilirim."

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mario Jardel Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title