Haberler

2023 Nallıhan Spor Kulübü Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 3 altın madalya kazandı

Güncelleme:

2023 Nallıhan Spor Kulübü, Bursa'da düzenlenen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 3 altın madalya kazandı. Kulüp Başkanı Mustafa Çetin, gençlere sporu sevdirmek ve Nallıhan'ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla kurulan kulübün başarılarından mutluluk duyduklarını belirtti.

2023 Nallıhan Spor Kulübü katıldığı ikinci organizasyonda da başarı elde etti. Kulüp sporcuları Bursa'da düzenlenen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında 3 altın madalya kazandı.

2023 Nallıhan Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, "Gençlerimize Sporu sevdirmek ve Nallıhan tanıtımına spor alanında katkı sunmak amacıyla yeni kurduğumuz 2023 Nallıhan Spor Kulübümüzün başarıları hepimizi mutlu ediyor. Bu vesileyle tüm sporcu antrenör ve hocalarımız ile geleceğimizin teminatı genç sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Şampiyonada Wushu Wing Chun dalında yarışan sporculardan, kıdemlilerde Gökhan Temel, yıldızlarda Eymen Tuna Şahin büyüklerde ise Gizem Sude Temel altın madalya kazanma başarısı elde etti.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Çetin Türkiye Bursa Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title