Haberler

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin dibe vuran performansını tek cümleyle özetledi: Antrenman yapamıyoruz

Güncelleme:

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Lider Trabzonspor'un 5 puan gerisinde kalan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

"BİZ SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Futbolun adaletsiz bir oyun olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Değişiklikleri yapmamız gerekiyordu. Yorulan oyuncular oluyor. Aynı ofansif oyunu sergilemek için maç içerisinde değişiklikler gerekiyor. Bugün sahada her şeyimizi verdik, baskılı oynadık, rakibi yarı sahalarından çıkarmadık. 2 kere gelip, 2 gol attılar. Futbol bazen çok adaletsizdir. Belki yarım puanı bile hak etmediler ama futbolda bunlar olabiliyor. Taraftarlarımız için çok üzgünüm, bugün bizi 2. gole kadar gerçekten çok desteklediler. 2. gol hem bizim için hem taraftarlarımız için hayal kırıklığıydı. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Futbol maalesef böyle, bu maç istediğimiz gibi olmadı ama bir sonraki maçta telafi etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HAK ETTİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

Önceki performanslarından uzaklaşmalarının nedeni sorulan Pereira, "Çünkü istediğimiz seviyede antrenman yapamıyoruz yoğun maç takviminden dolayı. Milli takımlara giden çok oyuncumuz oldu, seviyemizi kaybettik ancak sahada baskılı, istekli oyunu gördüm, hak ettiğimiz sonucu almadık. Savaşmaya devam edeceğiz." cevabını verdi.

"TARAFTARLARIMIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

Taraftarların tepkisiyle ilgili görüşü sorulan antrenör, "Çok normal. Onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bizim taraftarlarımız için çok çalışmamız gerekiyor, onlar bu kulübün ruhu. Onlar için bir sonraki maçta 3 puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

tövbekar 34:

yildiz futbolcu düsmani bencil viktor pierra fenerin kimyasini anlayamamis yazik mert hakan varken ondan bir gömlek düsük trasferler yaptiran zevzek mesutu futbol oynamaya küstüren bencil viktor irfancan kaveci mert hakan yandas mesut özil bu takimda banko oynayacak seviyede kapasitede yetersiz olan viktor pierradir ali koc tur

6
3
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Sorun sisteminde .Dört dört iki oynayan takım mı kaldı.Dört bir dört bir oynaması lazım. Fenerbahçe de sistem yok

6
0
yanıtYanıtla
Furkan Kaya :

YALNIZ 3LÜ SAVUNMA YA PIYORUZ AMA SEN BİLİRSİN

yanıt0
yanıt0
ŞABAN ALİ OCAKCI :

niye antreman yapamıymuşsunuz,size topmu vermiyorlar ?

5
1
yanıtYanıtla
Önder Ekinci:

Birak şu 3lü defansi inatetme,bu takimla yürümez...

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title