Haberler

Koeman'ın kovulması en çok Beşiktaş'a yaradı! Luuk de Jong için yeniden harekete geçiliyor

Güncelleme:

Sezon başında Luuk de Jong'un transferi için büyük çaba harcayan Beşiktaş, Hollandalı golcüyü Barcelona'ya kaptırmıştı. Teknik direktör Ronald Koeman'la yolların ayrılmasının ardından Katalan devinin Luuk de Jong'a da yol vermesi beklenirken Beşiktaş transfer için yeniden devreye girmeye hazırlanıyor.

Barcelona'da teknik direktör Ronald Koeman'la yolların ayrılmasının ardından Hollandalı golcü Luuk de Jong'un da takımdaki yerini kaybetmesi bekleniyor. Sezon başında futbolcuya büyük ilgisi olan Beşiktaş ise Hollandalı golcü için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor.

BARCELONA'NIN TAKIMDAN GÖNDERMESİ AN MESELESİ

Sport'un haberine göre; Xavi Hernandez ile görüşmelerde bulunan Barcelona'nın, kısa süre içerisinde Luuk de Jong ile görüşüp takımdan gönderilmesi yönünde alınan kararı kendisine ileteceği yazıldı. Beşiktaş'ın da Barcelona'dan ayrılması beklenen Luuk de Jong için devreye gireceği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronald Koeman Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title