Haberler

Galatasaray'a geri dönen Felipe Melo'nun forma numarası belli oldu! Taraftarı heyecan sardı

Güncelleme:

38 yaşındaki Felipe Melo, ocak ayında yuvası Galatasaray'a imza atıyor. Futbolcunun menajeri Florya Metin Oktay Tesisleri'nden paylaşım yaptı. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu sonuçlandığı şeklinde yorumlandı. Tecrübeli futbolcunun 10 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Felipe Melo, futbolu Galatasaray'da bırakmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da çok başarılı günler geçiren Brezilyalı futbolcu, ocakta yeniden formayı giyecek. Felipe Melo'nun menajeri Leo Cornacini, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi ve paylaşım yaptı.

Galatasaray'a geri dönen Felipe Melo'nun forma numarası belli oldu! Taraftarı heyecan sardı

Cornacini, Galatasaray bayrağının olduğu fotoğrafın içine, "Güzel mekan" diyerek Florya'yı etiketledi. Bu hareket transferin bittiği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray'a geri dönen Felipe Melo'nun forma numarası belli oldu! Taraftarı heyecan sardı

3 NUMARAYI VERMİŞTİ

Galatasaray'a geldiği ilk dönemde 10 numaralı formayı giyen Melo, Sneijder için fedakarlık yapmıştı. Melo, Sneijder'den sonra 3 numaraya geçti. 38 yaşındaki futbolcu, ocakta tekrar 10 numaralı formasını giyecek.

Galatasaray'a geri dönen Felipe Melo'nun forma numarası belli oldu! Taraftarı heyecan sardı

SONRA TEKNİK EKİP

Melo ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanacağı konuşuluyor. Brezilyalı futbolcu sözleşmesinin bitişiyle Fatih Terim'in ekibine katılacak. Melo futbol oynarken de teknik ekibe tavsiyelerini sunacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Felipe Melo Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (10)

Qwe Qwe:

Ne saçma transferler. Sonra neden altyapıdan topçu çıkmıyor. Müsaade etmiyorsunuz ki kardeşim. 20 yaşına gelmiş daha A takım kadrosuna bir kez olsun alınmamış hiçbiri gençlerin. Daha zamanı var mantığı. Ülkemizde A takım en az 24 te basliyor. Zaten o yaşa kalmadan 19/20 lerde kapı dışarı ediyorlar çoğu gencimizi. Yabancı futbolcular emekliliği için geliyor hakettiğinin 3 katını alıyor gidiyor. Bizim genclerimize hiçbir değer verilmiyor. Anca dayısı baskansa yönetimdeyse bir süre oynatiyorlar

52
16
yanıtYanıtla
Salih Kanburoglu:

Futbolcu gençlerimize futbolcu olmanın sporcu olmak ile eşdeğer birşey olduğunu anlatmak gerekiyor.Futbolcunun (sporcunun) tanımı: "Çalışma disiplinine sahip olan kişi, alanında süreklilik arz eden kişi, alçak gönüllük esasında öğrenmeye her daim açık olan kişi, alanına kendini adayan ve adanmışlık duygusuyla yeteneklerini geliştirebilen kişi.Bu özelliklerin pek çoğuna bizim çocuklar ne yazık ki yabancılar.20 yaşında A takıma oyduğunda 21 yaşında en iyi ihtimal kafeteryadan topluyorsun..

yanıt16
yanıt0
Eren İsmail:

Hak edene forma verilir. Ona bakarsan qwe kardeş biz şansı değerlendiremeyen ne potuklar ne Salih dursunlar gördük yabancı kuralı sacma zaten Türk hakederde formayı alır

yanıt4
yanıt9
Uğur Duran:

fazlasıyla gereksiz bir transfer olur... Tamam teknik ekibe gelsin ama oyunculuk çok zor çünkü 8 3 sistemi zaten kulübü zorluyor... seneye 7 4 olacak. kimi kesip Meloyu oynatacaklar. tamamen magazinsel bir transfer

33
13
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bu transfere pek bir anlam veremedim

30
16
yanıtYanıtla
Selman Atila:

GELSİN DE ALEM 6 NUMARA NASIL OYNANIYOR GÖRSÜN. KÜLÜBÜYE DE HEYECAN, AGRESİFLİK GETİRİR. SELÇUK İNAN , NECATİ ATEŞ VS. GİBİ RUH GİBİ OTURMAZ..

30
13
yanıtYanıtla
Teksin Demir:

Bu da marcaoyu döver rahatlarız

17
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Çok genç oynayamaz kadroya giremez , 38 yaşında daha yaaa 50 olaydı oynardı

7
5
yanıtYanıtla
vedat cici :

senin asaletin yeter aslan parçası yuvana hoşgeldin evlat

3
5
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

gecen bir yerde yaziyordu araniyor yakalanirsa iceri atacaklar diye demekki onun icin kaciyoe brezilyadan....

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title