Haberler

Dünya Kupası yolunda ağır darbe! Ay-Yıldızlılar, Norveç engelini geçemedi

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 7. maçında Türkiye, sahasında Norveç'le 1-1 berabere kaldı. Rakibini yenerek 2. sıraya yükselme fırsatını tepen Ay-Yıldızlılar, 12 puanla 3. sırada kaldı.

Dünya Kupası yolundaki kritik Norveç sınavında Türkiye istediğini alamadı. Rakibini yenmesi durumunda puanını 14'e çıkararak 2. sıraya yükselecek A Milli Takım, karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak 3. sırada kaldı.

KEREM, MİLLİ FORMAYLA İLK GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmaya iyi başlayan A Milli Takım, 6. dakikada Kerem Aktürkoğlu'yla golü buldu. Bu dakikadan itibaren oyunu rölantiye alan ve fazla gol şansı bulamayan Ay-Yıldızlılar, 41. dakikada Thorstvedt'le gelen beraberlik golüne engel olamadı. İkinci yarıya istekli başlayan milliler golün gelmediği her saniye temposunu biraz daha kaybetti ve karşılaşmada başka gol çıkmadı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından Türkiye 3. sıradaki yerini korudu, Ay-Yıldızlılar, 11 Ekim Pazartesi deplasmanda Letonya'yla karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Norveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (3)

Sahin Sahin :

Bunlardan bir CACIK olmaz

1
0
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Milli takımda bu kötü oyuncuları teknik heyet almıyor federasyon da bazı kişiler alıyor tahminim amaç milli takım başarısız olsun hoca ekibine bu isimler olacak diyorlar bunuda teknik heyet tamam diyor Şenol Güneş bile bu kötü oyuncuları oynattı bunlar olmaz deyemedi. Bu oyuncuların hepsi. Pirim. İstiyorlar bunu herkes biliyor ama ısrarla kadroya alınıyor vatan aşkı kalmamış

1
0
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Takımı tebrik ediyoruz bu kadar isteksiz bu kadar vasat bir oyun tarzı ile gruptan cikmamayi garantiledik helal olsun. Ülkede Türk hoca bitti biz gittik milli takımın başına yabancı getirdik bu ayrı bir şahane olay zaten

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title