Haberler

Spor Andre Ayew Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Spor Andre Ayew resmi sözleşmeyi imzaladı (1)SPOR Andre Ayew resmi sözleşmeyi imzaladıAndre Ayew Fenerbahçe ismini, büyüklüğünü önceden biliyordumTaraftarın büyük bir beklentisi var.

Spor Andre Ayew resmi sözleşmeyi imzaladı (1)SPOR Andre Ayew resmi sözleşmeyi imzaladı

Andre Ayew Fenerbahçe ismini, büyüklüğünü önceden biliyordum

Taraftarın büyük bir beklentisi var. Umarım bunu hep beraber karşılayacağız

Valbuena kazanan ruha sahip olan bir oyuncu

Gomis ile karşı karşıya olmak çok renkli olacak

Taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum

Appiah Fenerbahçe'ye gitmemi söyledi

Damien Comolli Ayew'i Cocu da istiyordu

Andre Ayew çok yönlü bir oyuncu. Çok enerjik ve yetenekli

Mustafa AKIN - Olgucan KALKAN İstanbul,(DHA) -

Fenerbahçe'nin Swansea City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Andre Ayew, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 1 yıllık imzayı attı.

Gana Milli Takımı oyuncusu olan Ayew, Fenerbahçe'ye gelişinde kulübün ilgisinin etkili olduğunu söyledi. Bu durumun en başından beri kendisini mutlu ettiğini ifade eden Ayew, Fenerbahçe ismini, büyüklüğünü önceden biliyordum. Yeni bir başkan, yeni bir direktör ve yeni bir ekiple başlangıç yaptılar ve bana önemli bir proje sunuldu. Comolli'yi uzun yıllardır tanıyorum. Comolli göreve geldiği an beni aradı ve büyük projeye sahip büyük bir kulübe gelmek ister misin dedi. Ben de o zamandan beri ona tamam dedim. Taraftarın büyük bir beklentisi var. Umarım bunu hep beraber karşılayacağız dedi.

VALBUENA KAZANAN RUHA SAHİP BİR OYUNCU

Türkiye Ligi'ndeki Fransız oyunculardan bahseden Ayew, Marsilya'da beraber oynadıkları Valbuena için, Onunla oynamak beni heyecanlandırıyor. Valbuena kazanan ruha sahip olan bir oyuncu. Buraya gelmiştik ve Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalmıştık. Gomis'i de uzun zamandır tanıyorum. Swansea'de birlikte oynadık. Ama onunla karşı karşıya olmak çok renkli olacak. Fenerbahçe taraftarı beni en çok heyecanlandırıyor. Marsilya maçını hala dün gibi hatırlıyorum. Statta inanılmaz bir atmosfer vardı. Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum diye konuştu.

APPIAH FENERBAHÇE'YE GİTMEMİ SÖYLEDİ

Appiah ile transfer öncesi konuştuklarını belirten Ayew, Kendisiyle sık sık bir araya geliyoruz. Bana kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmemi söyledi. Beni heyecanlandıran bu kulübün büyüklüğü ve Avrupa'da boy gösterecek olmamız. Benim tek temennim takımın şampiyon olması diye belirtti.

Çok yönlü oyuncu olmak için çalıştığını belirten Ganalı futolcu; Profesyonel futbolu olduğum andan beri kendime söylediğim bir şey var. Sınırları zorla. Bu da kariyerim boyunca çok yardımcı oldu. Bir oyuncu bir pozisyona bağlı kalsa daha kolay olur ancak daha büyük başarılar elde etmek istiyorsa farklı pozisyonlarda da çalışmalı diyerek sözlerini tamamladı.

COMOLLI AYEW'İ COCU DA İSTİYORDU

İmza töreninde konuşan Sportif Direktör Comolli ise şu ifadeleri kullandı Andre Ayew ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Kulübümüzün lehine satın alma opsiyonlu. Gerçekten çok önemli bir takviye oldu hücum hattına. Cocu da takımda kendisini görmek istiyordu. Bugün kişisel idman yapıp yarın takıma katılacak. Kendisi hazır bir şekilde geldi. 1 senelik bizde kiralık oynayacak. Kendisini kadroya katma durumumuz opsiyondan dolayı. Andre Ayew çok yönlü bir oyuncu. Çok enerjik ve yetenekli. Siz bir oyuncuya Fenerbahçe'ye niye geldin diye sorarsanız o kazanmak için diyecektir. Ayew her iki kanata da oynamayı seven ve faydalı olabilecek bir isim. Premier Lig'de de Ayew çok iyi oynadı. Feyenoord maçı bizim futbol felsefemiz hakkında bir mesaj verdi. Ayew'in hücumdaki zenginliği hocamızın istediği özellikleri sağlıyor. Takımızda başarılı olacağına eminim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title