Haberler

Yeni sözleşme uzatılmasına rağmen gözden çıkartılan Emre Akbaba, Alanyaspor'a dönüyor

Güncelleme:

Alanyaspor, eski futbolcusu Emre Akbaba'yı almak için girişimlere başladı. Galatasaray'da bileti kesilen milli futbolcu, Alanya'ya dönmeye sıcak bakıyor. Bonservis bedeli hakkında detay paylaşılmadı.

Galatasaray'da temmuz ayında sözleşmesi uzatılan Emre Akbaba ile yollar ayrılıyor.Satış listesine koyulan 27 yaşındaki futbolcuya eski takımı Alanyaspor talip oldu.

Sözleşmesi yeni uzatılan Emre Akbaba, yuvası Alanyaspor'a dönüyor

4 MİLYON EURO VERİLDİ

Galatasaray, 2018 yazında Emre Akbaba'yı 4 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Alanyaspor'un teklifinin detayı hakkında bilgi paylaşılmadı. Ancak oyuncu Alanya'ya dönmeye sıcak bakıyor.

SAKATLIKLAR YAKASINI BIRAKMADI

Emre Akbaba, Galatasaray'da ve Milli Takım'da ağır sakatlıklar yaşadı. Ve parlak günlerine geri dönemedi. Bu sezon kadroda düşünülmüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Emre Akbaba Haberler

500

Yorumlar (3)

Hasbi Varol:

İyi bir Hoca'nın elinde Dünya Yıldızı olabilecek kadar yetenekli bir oyuncu, tıpkı Sinan Gümüş gibi nasıl harcanır en somut örneklerinden biri, Cagne' yi 11 Milyon euroya alıp elinde tutup, yıllarca GS'ın santraforu olacak kuvvetli, teknik, iyi kafa vuruşları olan ve takımda en az kazanan Mustafa Muhammed'i satmaya çalışan kafa ,Kahveci için Başak Şehire 11 milyon eoru'ya kadar çıkan zihniyet onun 4 katı yetenekli 27 yaşındaki oyuncusunu satmaya çalışıyor.. Yazık ki ne yazık

0
1
yanıtYanıtla
Furkan Beşen:

Seneye de Fener alır.

1
0
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Bir avuç Portekiz'den bir figo bir Ronaldo ve bu seviyenin az altında bir çok oyuncu çıkarken bizde neden bu futbolcular bu gelişime bu potansiyele erisemiyor. Bizim bunu bilimsel ve taktiksel çok ciddi araştırmamız gerekir ki Avrupa düzeyinin çok çok altındayız. Akbaba da bu gelişimin deniz turunç emre çolak Alper Potuk benzeri gibi ilerleyemeyen en iyi ornektir. Çok ciddi bir sorun futbol adina

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title