Haberler

Söz 82. Yeni Bölüm Fragmanı: Hakkımı Helal Etmem Yavuz!

Güncelleme:

Söz 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de Pazartesi günleri ekran gelen Söz dizisi 3 bölüm sonrasında büyük final yapacak. Aksiyonun yüzde dozda olduğu fragmanda Tim, Erdem Albay'ı kurtarmak için harekete geçiyor. Erdem Albay'ın "Ben şehit olmaya razıyım" sözleri dikkat çekti. İşte Söz 82. yeni bölüm fragmanı...

Star TV'nin sevilen dizisinin merakla beklenen Söz 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yavuz'un Tim'in başına dönmesi ile izleyicileri sevindirmişti. Yavuz ve Tim'in ilk operasyonu komutanlarını kurtarmak için. Fakat Erdem Albay için tehlike çanları çalıyor. Söz 82. bölüm fragmanı hareketli sahneleri ile izleyiciyi heyecanlandırdı. Büyük finaline 3 bölüm kalan dizinin yeni fragmanında Erdem Albay'ın "Size hakkımı helal etmem. Ben şehit olmaya razıyım Yavuz" sözleri dikkat çekiyor. Erdem Albay kurtulacak mı? Söz 82. bölümü 13 Mayıs Pazartesi günü Star TV'de!

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz 81. son bölümde Dragan'a karşı şehrin birçok yerinde canlı bomba patlatan teröristler, Erdem Albay'ı kaçırırlar. Ve onunla Dragan'ın serbest bırakılması karşılığında pazarlık yaparlar.

Söz son bölümde komutanı kaçırılan Yavuz daha fazla dayanamaz ve Usta'dan birliğine geri dönebilmesi için yardım etmesini ister. Ve Yalnız Kurt Tim'in başına geçer.

İstanbul'u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.

Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan'ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan organizatörün tepesine çöker.

Dost, İstanbul'un yıkım planı için Linda'ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar.

İstanbul'daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem'den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem'in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim'in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Albay Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title