Haberler

UEFA, Trabzonspor'u Avrupa'dan bir yıl men etti

Güncelleme:

UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'a Avrupa kupalarına bir yıl katılamama cezası verdi. Bu gelişme sonrasında bordo mavili kulüp, CAS'a gitme kararı aldı.

UEFA, Trabzonspor'un finansal yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle bordo mavili kulübe Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verildiğini duyurdu.

Trabzonspor'un bu cezası, kulübün 2020/2021 ya da 2021/2022 sezonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmesi durumunda yürürlüğe girecek.

Karadeniz ekibi, UEFA ile 2016'da maddi yükümlülükler hakkında bir anlaşma imzalamıştı.

"CAS'A GİDECEĞİZ"

Bordo mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA'nın men kararı sonrası, "CAS'a gideceğiz. Kimse canını sıkmasın, moralini bozmasın. UEFA ile yaptığımız anlaşmanın tamamını yerine getirdik. Aşılamayacak bir sorun değil" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (89)

GENÇFENERBAHÇELİ:

iyi olmuş fenerle kimse başa çıkamaz

21
32
yanıtYanıtla
harun:

TRANZON SPOR finans yuzunden ceza yemis yuz kizartici bir suctan degil FB hirsizliktan iki sene ceza yemis TURKIYEYI dunyaya rezil edmisti haberin var dimi utanmaz

yanıt20
yanıt7
SNEIJDER:

SİZDE KENDİNİZİ HALA NİMETTENMİ SAYIYORSUNUZ

yanıt6
yanıt3
Ts:

Hiç olmazsa şike yuzunden men edilmedik başimiz dik

27
23
yanıtYanıtla
Kanarya:

Huhahaaaa hiç gülesim yoktu valla ama yinede zorda olsa güldüm yahu

20
17
yanıtYanıtla
FB:

Çoooook üzüldüm çoook.

21
16
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

FB rumuzla yorum yapan kişi senin kan grubun ne , nasıl türksün sen , gerçi oda belli değil ama

yanıt16
yanıt11
E Ç bjk:

Yunanlimiydiniz Biz Türkler üzüldük Sizin sevinmenizi anlayışla karşılıyoruz

yanıt15
yanıt9
:

Sen önce yerlerde sürünen haline bak küme düşecen neredeyse kaç yıldır

yanıt12
yanıt9
Fb07:

Uefa yi tebrik ediyorum.Taviz verilmemeli kimseye.

18
16
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title