Haberler

Papağana İşkence Uygulayan Murat Özdemir Serbest Bırakıldıktan 5 Dakika Sonra Yeniden Gözaltında Alındı

Güncelleme:

Papağana işkence uyguladığı video ile büyük tepki çeken ve dün gece yarısı gözaltına alınan Murat Özdemir, serbest bırakıldıktan 5 dakika sonra yeniden gözaltına alındı.

MasterChef yarışmasından uygunsuz davranışlarından dolayı diskalifiye edilen ve beslediği papağana işkence uygulayan Murat Özdemir, dün akşam gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Özdemir, savcılığın talimatıyla 5 dakika sonra yeniden gözaltına alındı.

SAVCILIK SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Murat Özdemir'in linç edilme korkusuyla geceyi karakolda geçirdi. İşlemlerin ardından serbest bırakılan Özdemir, savcılığın yeni talimatıyla 5 dakika içerisinde yeniden gözaltına alındı.

Son Dakika! Papağana İşkence Uygulayan Murat Özdemir Serbest Bırakıldıktan 5 Dakika Sonra Yeniden Gözaltında Alındı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Özdemir, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. Gece polis merkezinde tutulan Özdemir'in alkollü olduğu belirtildi.

Son Dakika! Papağana İşkence Uygulayan Murat Özdemir Serbest Bırakıldıktan 5 Dakika Sonra Yeniden Gözaltında Alındı

KARGA TULUMBA ARACA BİNDİRİLDİ

Dün akşam polis aracına bindirilirken 'Acun Acun' diye bağıran Özdemir, bu sefer karga tulumba araca bindirildi.

Son Dakika! Papağana İşkence Uygulayan Murat Özdemir Serbest Bırakıldıktan 5 Dakika Sonra Yeniden Gözaltında Alındı

Son Dakika! Papağana İşkence Uygulayan Murat Özdemir Serbest Bırakıldıktan 5 Dakika Sonra Yeniden Gözaltında Alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (87)

bzkrt:

muz cumhuriyetinde adalet herzamanki gibi tecelli etti.

26
1
yanıtYanıtla
Seren can:

Çok doğru zaten adalet yok kişiye göre adalet var

yanıt1
yanıt0
Aptalların arasındaki bir zavallı:

Serbest bırakma kararı alıp 5 dk sonra tekrar göz altına alan sistem bu adamdan daha gerizekalı olmalı

20
1
yanıtYanıtla
benim adım cemil:

Bu adam hasta tedaviye ihtiyacı var, toplum içinde yaşamaya uygun değil kendisine veya birilerine zarar verme ihtimali çok yüksek yardım edin adama hapse değil tedaviye ihtiyacı var.

15
1
yanıtYanıtla
Aynur:

En dogru ve mantikli yorum cemil abi. . . istedigi kadar hapiste kalsin cikinca kaldigi yerden devam eder, sorunu ertelemek degil ''cözmek'' mühim! o da ancak tedaviyle olur. . .

yanıt1
yanıt0
Fako:

Türkiye deki hukuk iste al birak al birak oyuncak gibi.

15
1
yanıtYanıtla
gizemli:

keşke annesi o gün başım ağrıyor deseymiş ( :

13
0
yanıtYanıtla
GELİNEN NOKTA:

MEMLEKETİN GELDİĞİ SON NOKTA. . ÜRETMEYEN. . BİLGİSİZ. . EĞİTİMSİZ. . HERŞEYİ BİLDİĞİN ZANNEDEN. . BURNUNDAN IL ALDIRMAYAN. . EDEBİ VE HAYASI BİTİRİLEN BİR TOPLUMA DOĞRU HIZLA GİDİYORUZ. KİMLERİN ESERİ OLDUĞU DA BELLİ. . TELEVİZYONLARDAKİ BÜTÜN DİZİLERDE ÇARPIK VE AHLAKSIZ İLİŞKİLERİ NORMAL GÖSTERİRSENİZ. . İNSANLARI VURDUMDUYMAZ YAPIP HİPNOTİZE EDERSENİZ SONUÇ BÖYLE OLUR. . SANKİ BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİMİZ GİBİ. . SEVGİ. . SAYGI. . HOŞGÖRÜ BİTMİŞ. . EMPATİ BEKLEMEK HATA. . ÇOK ŞEY VAR AMA ÖZETİ TEPEDEN TIRNAĞA KÖTÜLÜK. .

11
1
yanıtYanıtla
Şahin:

Çok doğru ve net bir tespit

yanıt0
yanıt0
endeoplazmik:

YAZIKLAR OLSUN YA CİDDEN KELİME BULAMADIM SADECE ONU SÖYEYEBİLİYORUM

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title