Haberler

Son Dakika: Koronavirüs tedbirleri kapsamında araç muayene süreleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı

Güncelleme:

Son dakika: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında araç muayene sürelerinin 30 Eylül'e kadar uzatıldığını bildirdi. Araç muayene sürelerini uzatanlardan yüzde 5'lik gecikme ücreti alınmayacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında araç muayene süresinin 30 Eylül'e kadar uzatıldığını bildirdi.

VİRÜSÜN OLASI ETKİSİNİN AZALTILMASI AMACIYLA UZATILDI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, normalleşme süreci sonrasında araçlarını muayeneye götüren vatandaşların, muayene istasyonlarında yoğunluk oluşturmalarının önüne geçilmesi ve virüsün vatandaşlara olası etkisinin en aza indirilmesi amacıyla muayene süresinin uzatılması kararı alındı.

GECİKME ÜCRETİ ALINMAYACAK

Bu kapsamda, muayene süresi 3 Nisan-3 Temmuz tarihlerinde sona eren ve 17 Ağustos'a kadar muayenesi yaptırılamayan araçlar için söz konusu süre 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Karar gereğince vatandaşların hakları korunacak ve araç muayene sürelerini uzatanlardan yüzde 5'lik gecikme ücreti alınmayacak. Ayrıca, bu dönemde 420 bin aracın muayene edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koronavirüs Eylül Haberler Son Dakika

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (49)

E-DEVLET:

UZATMAYIN , UCUZLATIN DA MİLLET ARACINI MUAYENE ETTİRSİN.

30
0
yanıtYanıtla
hakan b:

olur mu hic. . . aakp ye para lazim. . alistilardi senelerdir. . . simdi pelediyeler gitti. . . korona oldu ergiler ödenemiyor. . kudurdular kudurdular. . ama bizim saf alkımız hala anlamadılar. . islami kullanarak sömürdüler senelerdir. . pekonomi filan bitmis durumda. .

yanıt3
yanıt0
mali:

SOYGUNA DEVAM. . . . . . 10 dakikalık işlem için 400-500 tl ücrete niye devlet seyirci kalıyor. yazıklar olsun. . . . . . . . . . . . . .

24
1
yanıtYanıtla
yücel:

çok haklısın sesimizi duymak istemiyorlar yazıklar olsu

yanıt2
yanıt0
Emir:

Muayene sistemi değişmeli Arabası kusurlu olan varsa tamir ettirsin zaten sıfır aldığım 10 senelik aracımı 3 defa muayene soktum hiç kusur yok ama 3 defa para verdim yazık Bu sistem değişmeli

17
0
yanıtYanıtla
adım:

Hadi senin arabanda birşey yok. Ya 10 yılda 10 tane kaza yapan araba ne olacak?

yanıt0
yanıt5
müdür:

soyguna devem dedik ya

yanıt8
yanıt0
Ya:

Bilen de konuşuyor, bilmeyen de.. Söyle o zaman nasıl sistem olsun? Boş...

yanıt0
yanıt5
KİTAPLIDOLAP:

SOYGUNA DEVAM.

16
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Soyguna devam araç başı 420 TL en düşük teşekkürler devletimiz teşekkürler doğuş oto sahipleri oturduğunuz yerden zengin olmaya devam

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title