Haberler

Son Dakika: Konyaspor'u penaltılarla yenen Beşiktaş, kupada tur atladı

Güncelleme:

Son dakika: Ziraat Türkiye Kupası'nda 120 dakikası 1-1 sona eren maçta İttifak Holding Konyaspor'a seri penaltılarda 3-2 üstünlük sağlayan Beşiktaş, adını bir üst tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde İttifak Holding Konyaspor ile Beşiktaş tur mücadelesi verdi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede gülen taraf siyah beyazlılar oldu.

Karşılaşmanın normal süresi 13. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 18. dakikada Abdülkerim Bardakçı'nın attığı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. 30 dakikalık uzatma bölümünde iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince seri penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Beşiktaş adını bir üst tura yazdırdı.

Siyah beyazlılar, Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İttifak Holding Türkiye Kupası Konyaspor Beşiktaş Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (3)

hakkı:

Konyanın son iki maça bakın, bütün pasları rakibe atan ren körü amatör takım. Seyretmek eziyet bu takımı.

1
0
yanıtYanıtla
fb:

konyasporlu oyuncular kaleci utkuyu çalıştırır gibi penaltı çektiler hami mandıralı gibi vuracaksın topa kaleci topu göremiyecek konyasporlu oyuncular çok kötü penaltı çektiler öyle atarsan böyle elenirsin bakalım aykut kocaman var şimdi başakşehirde beşiktaşı eleyebilir bugünkü gibi rahat olmaz başakşehir maçı daha zor daha çekişmeli geçer

1
0
yanıtYanıtla
ETLİ EKMEKÇİ:

Konyalı olarak her Konya maçında kahroluyorum. Antrenör de oyuncular da basiretsiz. Düşürün bu takımı 3. lige, hiç olmazsa maçlarına bakıp kahrolmayız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title