Haberler

Mesut'un menajeri Erkut Söğüt: Oyuncumun önceliği Arsenal'de kalmak

Güncelleme:

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, kafaları karıştırdı. Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşmaya varmadıklarını belirten Söğüt, "Mesut'un önceliği takımda kalmak ama şimdi ayrılmak isterse önce Arsenal ile anlaşmalıyız. Çeşitli opsiyonlarımız var ve bunları değerlendiriyoruz" dedi.

Fenerbahçe ile transferi için anlaştığı iddia edilen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'i menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncuyu Amerika'ya transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'nin bir süredir ilgilendiği ve transferi için anlaşıldığı iddia edilen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil için menajer pürüzü ortaya çıktı. Yıldız futbolcuya Amerika MLS takımlarından DC United'ın ciddi şekilde talip olduğu ve menajer Erkut Söğüt'ün de bu takımla görüşmeler yaptığı belirtildi. Mesut'un DC United ile sözleşme imzalaması durumunda yüklü bir miktar menajerlik ücreti ve Özil'in kendi giyim firması olan M10'un buradaki pazar payından gelir elde edecek olan Erkut Söğüt'ün bu sebeplerden dolayı oyuncunun Fenerbahçe'ye transferine sıcak bakmadığı, başka takımlarla da görüşüldüğü iddiasında bulunuldu.

SÖĞÜT: HERHANGİ BİR KULÜPLE ANLAŞMADIK

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, konu ile ilgili ESPN'e yaptığı açıklamada, "Mesut'un sözleşmesinin bitmesine 6 ay var. Şu an herhangi bir kulüple anlaşmadık. Mesut'un önceliği takımda kalmak ama şimdi ayrılmak isterse önce Arsenal ile anlaşmalıyız. Çeşitli opsiyonlarımız var ve bunları değerlendiriyoruz. Önümüzdeki 10 gün içerisinde süreç daha da netleşir" ifadelerini kullandı.

F.BAHÇE, MESUT İÇİN 5 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Mesut Özil, İngiliz ekibi Arsenal'den haftalık 350 bin pound kazandığından dolayı birçok takım kendisini transfer edemezken, DC United'ın ise buna yakın bir ücreti ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Fenerbahçe cephesinden alınan bilgilere göre ise sarı-lacivertli ekip oyuncuya yıllık 5 milyon Euro maaş ödeyecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Özil Fenerbahçe Söğüt Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

forza Cimbom:

ZUHAHAHA FENERİST TWEET ATSANA!

3
5
yanıtYanıtla
Cimbom:

Aç karnınızı doyurun önce

3
5
yanıtYanıtla
Brainsiz:

Diyene bak transfer bütçesi 1 milyon gelmiş konuşuyor

yanıt0
yanıt0
FB:

Hayal kurmayalım arkadaşlar bu adam bu kadar popülerken ekonomik durumu bu kadar kötü olan bir takım alamaz. Ayrıca mesuta verilecek yıllık ücret diğer oyuncuları da çok etkileyecek kimse oynamak istemeyecektir. Dengeyi korumak lazım eldeki oyuncularla çözüm bulmak lazım. . .

5
0
yanıtYanıtla
allmanyali:

yazik paralara bu adama deymez o ancak artis olur

0
4
yanıtYanıtla
ALİ:

şu anki futbolu ile bir işe yaramaz

2
1
yanıtYanıtla
EMOX:

Gerçekten yararlı olsa milan alır everton alır fb ye yedırmezlerdi, adam 2-3 yıldır top oynamıyor bence kesinlikle alınmamalı

3
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Medya transfer ediiyo. . . sonra sözde soke ediyo. . . kendi calip onuyo. . .

3
0
yanıtYanıtla
Firat:

Menajer dogru söylemis.. öncelik arsenal da kalmak. Yane suan her firsat bulursa kalir.. imkan olmasa ancak öyle transfer edilebilir.

1
1
yanıtYanıtla
ali:

omak dogru söylüyor yazik paraya

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title