Haberler

Galatasaray Kulübü'nden yeni yabancı kuralına tepki: Düzeltilmesi için girişimde bulunacağız

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü'nden yeni yabancı kuralına, "Bu karar geçmişte olduğu gibi gelecekte de Türk futboluna hiçbir yarar sağlamayacağı gibi kulüplerimizin uluslararası alandaki rekabetini de olumsuz yönde etkileyecektir.Söz konusu kararın düzeltilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız" diyerek tepki gösterdi.

Galatasaray, TFF'nin yeni yabancı kuralına resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü olarak, her tür platformda ve her kademede sözlü ve resmi yazı ile yabancı sınırlamasına karşı olduğumuzu ısrarla belirtmiştik. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, önümüzdeki sezondan itibaren uygulanmak üzere yabancı sınırlaması ile ilgili kararı yürürlüğe koymuştur. Yabancı sınırlamasıyla ilişkin bu karar geçmişte olduğu gibi gelecekte de Türk futboluna hiçbir yarar sağlamayacağı gibi kulüplerimizin uluslararası alandaki rekabetini de olumsuz yönde etkileyecektir. Söz konusu kararın düzeltilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

YABANCI KURALI İÇİN 8+6 FORMÜLÜ

TFF, gelecek sezon için yabancı kuralını 8+6 formülü ile 14 olarak belirlemişti. Buna göre kulüpler ilk 11'de 8 yabancı, kulübede ise 6 yabancıyla maça çıkabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Nirvana:

Gs nin konuşma hakkı olmamalı . Türk Futbolunun içine edilmesinin baş aktörü onlar ve fatih Terim .

1
5
yanıtYanıtla
Lig:

Ligin zevki kalmaz. Dan dun futbol geri gelir.

4
1
yanıtYanıtla
Es es:

Sınır olursa avrupaya Türk gitme z burada türk kulüpler 3 katı maaş bonservis verip batacaklar. Milli takım başarısız olur. Anadolu kulüpleri güçlenmiş ti. Zayıflayacak. Sivas alanya başak az yabancı ile orta sıralara inerler.

4
1
yanıtYanıtla
Bjkli dayı:

İstemiyorum ben tarıklar alperler canerer. Şimdi Türk oyuncular zamlanacak. Zatrn laç tane iyi Türk oyuncu var. Sınır olmamalı.

4
1
yanıtYanıtla
bir garip 6sliler:

3 temmuzdan önce aziz yıldırım serbest yapalım dediğinde ortalığı neden ayağa kaldırmıştınız diye sorarlar adama!Her kuralı işinize geldiği gibi isteyen çrkf bir klüpsunuz. . .

2
2
yanıtYanıtla
Febeş:

Gs her zaman destekledi. Asıl fb baktı diğer kulüpler güçlendi şampiyon olamıyor tff drn istedi çıktı kural. 8 ay önce çıkardı bu kuralı fb. Etik dışı gidip rakiple anlaşan oyuncuyu aldı

yanıt0
yanıt0
itiraz edecez:

8 6 ne oluyo? itiraz edek. 11 3 olsun veya 14 olarak kalsın yada 18 e çıksın bence

3
0
yanıtYanıtla
hak:

Bir tane Türk oynatmayan Türk takımlarına iyi olacak. Bu karar az bile

0
1
yanıtYanıtla
Tff istifa:

Lige zevk gelmiş ti. Fb şampiyon olamayınca bu kural için bastırdı. Topuz potuk şener türüç gibi 5 katı pata verip aldığı adamları yinr alacak. Mert hakan a ederinin 3 katını verdi. Kural için önceden söz almış belli

1
0
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Bundan sonra yeni Tarık çamdallara Mehmet topuzlara hazır olun ey Türk futbolu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title