Haberler

Galatasaray, Emre Akbaba'yı 4 Milyon Euro Karşılığında Transfer Ettiğini KAP'a Bildirdi

Güncelleme:

Galatasaray, Emre Akbaba'yı 4 milyon euro karşılığında transfer ettiğini KAP'a bildirdi. 3 yıllık sözleşme imzalayan Emre Akbaba, her bir sezon için 1 milyon 750 bin euro sabit ücret alacak.

Galatasaray, Emre Akbaba için Alanyaspor'a ödenecek bonservis bedeli ve oyuncuya ödenecek maaşı açıkladı.

İşte Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

BJK:

BU TRANSFER İŞ YAPMAZ

6
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

neden türk futbolcuyu euroyla transfer ediyorlar devlet yerli hocaların ve futbolcuların yabancı parayla alışverişini yasaklasın

12
0
yanıtYanıtla
Ziya:

Tipinde hayir yokki hayirli olsun

3
5
yanıtYanıtla
CAPS:

Ziya yine kaşını yorsun

yanıt2
yanıt1
oski osman:

Sen bizi tercih ettin. Bizde seni bagrımıza basacagız. Nice zaferlere beraber koşacagız.

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hani tl kullanılacaktı lütfen sözünüzde durun

7
0
yanıtYanıtla
onur:

milyon eurodan bahsediyoruz arkadaşlar 1 milyon 750 bil euro nedir bu topçuya verilirmi senede 12 milyon, eski parayla 12 trilyon. 3 yıllık 36 trilyon para eder bu kimdirki buna o parayı veriyorsun bunlar nasıl paralar bunun ederi senilik 1 milyon tl. oda en fazla. galatasarayda oynayacak, bedeva desen gelirdi zaten , potansiyeli yok görürsünüz tamamen boşa para. ya menejeri iyi yada bizimkiler parayı götürüyor.

6
1
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

Ruhsuz bir Belhandaya katlanamıyorum. Takıma negatif enerji yayıyor. Hiç istekli değil. Emre müthiş bir transfer oldu. Bu çocuğun maçlarını iyi izleyin yerli Schneider olduğunu göreceksiniz.

4
2
yanıtYanıtla
1:

FENER BJK LİLERİ BİLMEMDE ŞU İŞ YAPMAZ DİYE YAZAN GS LİLER VARSA SİZ DAHA FATİH TERİMİ TANIMAMIŞSINIZ . BU ADAM İÇİN FATİH HOCA BU KADAR ISRAR ETMİŞSE VARDIR BİR BİLDİĞİ VE BENİM DÜŞÜNCEM BU ADAM YOK TARIK ÇAMDAL YOK MUSTAFA PEKTEMEK GİBİ OLACAK DİYENLER İZLEYİN VE GÖRÜN DİYORUM .

3
1
yanıtYanıtla
CAPs:

Adam gibi adamsın Cimbom çocuğu emre

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title