Haberler

Fenerbahçe, Yeni 10 Numarası Yassine Benzia'yı Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Yassine Benzia'yı satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattı.

Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımının yıldız oyuncusu Yassine Benzia'yı 1 yıllığına kiraladığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Yassine Benzia'yı Fransa'nın Lille OSC kulübünden satın alma opsiyonlu olarak bir seneliğine kiralamıştır. Cezayir milli takımında da forma giyen 1994 doğumlu Yassine Benzia'ya çubuklu formamız ile başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

2021 YILINA KADAR LILLE İLE SÖZLEŞMESİ BULUNUYORDU

Lyon'dan 2015 yılında Lille'e transfer olan ve kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Yassine Benzia, bu sezon 2 maçta 162 dakika sahada kaldı ve 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yassine Benzia Fenerbahçe Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

vahdettin:

kulüpler borç batağında transfer yapmayı bıraksınlar alt yapıya yönelsinler.

4
9
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Güzel transfer tebrik ederiz. İnşallah derbide bize gol atmaz :)

11
0
yanıtYanıtla
UMUT:

ADAMIN 20 MAÇTA 3 GOLU VAR NE ON NUMARASI BİTİK :)

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

gsaray gomisi sattığına pişman olacak ayrıca tolgada fenerde iş yapar

7
0
yanıtYanıtla
kazım bayram:

Comolli bir sürü işe yaramaz adamları tranfer etti çoğu fenerin elinde patlar benden söylemsi. COCU BUNLARIN İYİSNİ BULASIYA LİG biter . Bu sene gene şampiyon olamayız ertesi sene gene antrenör ve futbolcu ararız. Bir çok adam alıp boşa kürek çekeceğiniz adam akıllı ücç tane alın olsun bitsin

1
5
yanıtYanıtla
terrim:

10 numara çok düşük degilmi oldumu 1 nimero olacak

0
3
yanıtYanıtla
TEZ:

ozanın istatistiği oynamadığı halde bundan iyi

0
1
yanıtYanıtla
Hsn:

Millet dolara lanet ediyor kulüpler dolarla transfer ediyor tabiî parasını o ödemiyor

0
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Iyi kötü bilmem, ama genelde genç futbolcular aldılar. Gecikmeli olsada, değişim süreci işledi. Birde sol bek alınabilse süper olacaktı. Bu sene sabretmek ve şartsız desteklemek gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Azizcan:

Yıldız ve 10 numara dedikleri oyuncu geçen yıl bir gol atmış.Lütfen aklımızla dalga geçmeyin.! Comilli alsın evine görürsün.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title