Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Gönül'le sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Son dakika: Mert Hakan Yandaş transferini bitiren Fenerbahçe, bir yıldıza daha imza attırdı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Gönül'le sözleşme imzaladı. 4 yıl sonra Samandıra'ya geri dönen deneyimli futbolcunun kontratının 1+1 yıllık olduğu ifade edildi.

Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, sezonun ikinci transferini de bitirdi. Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ta forma giyen eski oyuncusu Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüp yapılan resmi açıklamada anlaşmanın 1+1 yıllık olduğunu belirtti.

Fenerbahçe, çubuklu formayla 6 kupası bulunan ve 4 yıl sonra Samandıra'ya geri dönen Gökhan Gönül'ün transferini şu sözlerle duyurdu:

"Kulübümüz Gökhan Gönül'ü 1+1 yıllığına renklerine bağladı. Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönül'e, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül."

BEŞİKTAŞ CAMİASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Süper Lig kazandığı Beşiktaş'a veda eden Gönül, Twitter'dan yaptığı açıklamada siyah beyazlılara veda etti ve "Beşiktaş Kulübü'nde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası; Bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Samandıra Beşiktaş Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (42)

ömer:

sen adam değilsin sana para fırlatılar yetmedi pankart açtılar hala gidiyorsun

23
10
yanıtYanıtla
Meahmud:

adamlıkla ne alakası var kardeşim parayı veren düdüğü çalar. Profesyonellik bunu gerektirir bakarsın seneye gs de oynar birşey diyemezsin

yanıt2
yanıt1
ömer:

adamlar sana dolar attı yetmedi pankart açtı stadın önüne gelmesin diye gene gittin sendede ne yüz varmış be arkadaş kapkara zifir karanlık

15
7
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

YOLUN AÇIK OLSUN BEŞİKTAŞ''TAN ALDIĞIN PARALARI SONUNA KADAR HAK ETTİN.

16
5
yanıtYanıtla
İlginç:

Bu kadar olaylı gidip, bi o kadar laf söylediği takıma geri dönmesi çok düşündücü.

16
4
yanıtYanıtla
The:

Bir duyuma göre fenerin attığı dolarlarıda maçtan sonra yerden toplamış.

15
5
yanıtYanıtla
Erhan:

Caner ve Gökhan geri döndü, defansa ve kaleye adam akıllı kaleci koy , birde on numara transferi yap tamamdır

8
11
yanıtYanıtla
Ardına bak35:

He veteran lar takımı oldunuz iyiden iyiye volkanda dönsün tekrardan olmadı alexide al ortaya atkutuda forvet koydunuzmu tamamdır karaca Ahmet aş de sponsorunuz oldumu kesin ahiretlik klüb olursunuz yalnız alişeni de başkan olarak geri getirin adam bodrumda çiçek açtı bekleye bekleye

yanıt8
yanıt3
genzo wakabayaşi:

kaleci iyi zaten genç ama o oynasın

yanıt0
yanıt2
kral:

PARA YI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR. . . FUTBOLCULAR TAKIM TUTMAZ ÇÜNKÜ ONLAR İŞÇİDİR PARAYA BAKAR . .

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title