Haberler

Son dakika... Akhisarspor hareketli

Güncelleme:

Son dakika spor haberine göre TFF 1'inci Lig'de geçen yıldan beri süren transfer yasağını kaldırmak için gün sayan Akhisarspor'da hareketli günler yaşanıyor.

TFF 1'inci Lig'de geçen yıldan beri süren transfer yasağını kaldırmak için gün sayan Akhisarspor'da hareketli günler yaşanıyor. Yeşil-siyahlılarda geçtiğimiz günlerde sözleşmelerini fesheden Bjarnason, Rotman ve Hadzic'ten sonra 2 yıldır kadroda yer alan ön libero Taha Yalçıner de kulübe veda etti. Taha'nın Bandırmaspor'la anlaştığı öğrenildi. Takımdan ayrılan Bjarnason da Yunanistan'da Lamia FC'ye imza attı.

Ülkemizde daha önce Süper Lig tecrübesi yaşayan Kongolu forvet Dzon Delarge'yi uzun süredir takımla antrenmanlara çıkaran Akhisarspor'da, yönetim dışından kulübü yöneten Evren Özbey ve kardeşlerinin İsveç ekibi Falkenberg'le yollarını ayıran 32 yaşındaki Nijeryalı forvet Nsima Peter'le prensipte anlaşma sağladıkları öğrenildi. BŞB Erzurumspor'dan ayrılan Fildişi Sahilli kanat oyuncusu İbrahim Sissoko ve aynı ülkeden Kasımpaşalı forvet Gerard Bi Goua Gohou'yla da görüşen Akhisarspor, altyapıdan Semih Görer ve Fırat Yiğit Öztürk'ü de profesyonel yaptı.

ANTRENMANLAR KAPALI

Akhisarspor yönetimi, transfer yasağı nedeniyle henüz resmi imza atmayan yeni futbolcular antrenmana çıktığı için Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki çalışmaları basına kapattı. Altyapı ağırlıklı kalan kadrosuyla düşme hattındaki yeşil-siyahlı ekip, 11 Ocak Pazartesi günü erteleme maçında Adanaspor'u ağırladıktan sonra devreyi tamamlayacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Taha Yalçıner Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title