Haberler

Son Dakika: Emekliler Kurban Bayramı ikramiyelerini bugün almaya başladı

Güncelleme:

Son dakika: 17-29 Temmuz arasında Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak toplamda 12 milyon emeklinin ilk ödemeleri bugün başladı.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı olmak üzere toplamda yaklaşık 12 milyon emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri bugün başladı.

SSK 17-26 TEMMUZ, BAĞ-KUR 25-28 TEMMUZ ARASI

SSK emeklilerinin ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, Bağ-Kur emeklileri ise ödemelerini 25-28 Temmuz tarihleri arasında alacak.

Yapılan tarih düzenlemesi ile emeklilerin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamalarının önüne geçilecek. İkramiyeler zamlı emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ SANDIĞI KAPSAMINDAKİLER TEMMUZ AYI FARKINI İKRAMİYEYLE BİRLİKTE ALACAK

Emekli Sandığı kapsamındakilere ise temmuz ayı farkları ile ağustos aylıkları da Kurban Bayramı ikramiyeleri ile aynı gün ödenecek.

Ziraat Bankası'ndan her ayın 1'inci ve 2'nci gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz'da, 3, 4 ve 5'inci günlerinde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz'da ödeme yapılacak.

Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerin ödemeleri ise 28 Temmuz'da hesaplarına yatırılacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Kurban Bayramı Bağ Kur Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (7)

hasan:

birde zam yapsalar çok iyi olacak ilk ikramiye ile zar zor koyun olabiliyorduk şimdi ancak bu paraya yarısın alırız param ve alım gücüm düştükçe düşüyor bayram ikramiyelerine zam yapıda bari bayramda sevinelenim

11
6
yanıtYanıtla
Misafir:

1000 tl sabit. Aynen 10 yıl önce özel sigortadan emekli olupta, her 3 ayda bir aldığı o günkümaaşın bugün alınması gibi. KOMİK.

5
6
yanıtYanıtla
ALİ:

KOMİK OLAN ŞÜKRETMEYİ BİLMEMEK BUNDAN ÖNCE İKRAMİYE DEĞİL KENDİ MAAŞINI ALAMAYAN MAAŞ KURUKLARINDA ÖLENLER VARDI BU ÜLKEDE NE YAZIK Kİ BUNLAR HEP UNUTULUYOR . . .

yanıt2
yanıt3
DURHAN:

Biz üç emekli anlaştık ikramiyeleri mizi koyup bir koç alıp kesicez ister kabul olsun ister kabul olmasın başka türlü et yiyemiyoruz kurbanı kesenlerde buzdolabına kıyma kuşbaşı yapıp koyuyorlar.

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Benim kocada emekli maaşlarımızı alkole verdiği yetmiyormuş gibi emekli ikramiyelerede gözünü dikti. DİYANETTEN ve Devletimiz den ricam bu zıkkımı kökünden yasaklayın. Nekadar zam yapsanıza onlar içiyor lütfen Allah rızası için Müslüman bir ülkeyiz yassaklayın

yanıt1
yanıt0
İLOMİLO:

NE KADAR İKRAMİYE 1000 Mİ

5
0
yanıtYanıtla
Otelci:

Devlet babam kisa ödenek alanları da 1000 bin TL vermesi lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title