Haberler

Çocuğunu Isıran Sokak Köpeklerine Tüfekle Ateş Açan Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da merkez Çukurova ilçesindeki çocuk parkında pompalı tüfekle ateş ettiği iki sokak köpeğinden birini telef eden zanlı tutuklandı. Zanlı, köpekleri çocuklarını ısırdığı gerekçesiyle vurduğunu söyledi.

Adana merkez Çukurova ilçesindeki çocuk parkında pompalı tüfekle ateş ettiği iki sokak köpeğinden birini telef eden zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Huzurevleri Mahallesi'ndeki çocuk parkında pompalı tüfekle ateş edilen iki sokak köpeğinden birinin telef olması, diğerinin de bacaklarından yaralanmasıyla ilgili şüpheliyi yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi.

ÇOCUĞUNUN KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADIĞINI İDDİA ETTİ

Polis, çalışmalarının ardından kimliğini belirlediği T.K'yi (42) evinde gözaltına aldı.

Şüphelinin, olay günü pastaneye gönderdiği çocuğunun köpeklerin saldırısına uğradığını ve büyük korku yaşadığını, bunun üzerine öfkelenerek hayvanlara ateş ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, daha sonra Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi.

Çocuğunu Isıran Sokak Köpeklerine Tüfekle Ateş Açan Kişi Tutuklandı

"BELEDİYE EKİPLERİ KÖPEKLERE MÜDAHALE ETMEDİ"

T.K, gazetecilerin soruları üzerine, "Köpekler çocuğuma saldırdı. Büyükşehir Belediyesine telefon açtım, ihbar hatlarına köpeklerin fotoğrafını attım. Köpekler sahipsiz. 10-15 köpek var orada hiç bir şekilde müdahale etmediler. Sabahları çocuklarım okula rahatlıkla gidip gelemiyor. Pişmanım." dedi.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Çocuğunu Isıran Sokak Köpeklerine Tüfekle Ateş Açan Kişi Tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

HAYVANLAR MELEKTİR:

ALLAH BİN BİR TÜRLÜ BELANI VERSİN SEN VE SENİN GİBİLERİN. SİZE İNSAN DİYEMİYORUM SİZLER YARATIKSINIZ YARATIK LANET OLSUN HEPİNİZE

6
38
yanıtYanıtla
İTS:

Benim çocuğumu ısırsa ben ne yaparım? Tüfeğim olsa ben de vurur muyum? Belediye görevini yapmaz ise vatandaş bildiğini yapar.

25
5
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

ALLAHIM SİZİN GİBİ CANİLERE MERHAMET VERSİNHAYVANLAR DURUP DURURKEN KİMSEYE SALDIRMAZ HELEKİ ÇOCUKLARA HİÇ SALDIRMAZ ELİNDE TÜFEK YERİNE ÇÖPE ATTIĞINIZ EKMEKLERİ ELLİNE ALIP ONLARIN KARNINI DOYURSAYDINIZ ÇOCUKLARINIZLA BERABER BAK ONLAR SİZİN EN İYİ SADIK DOSLARINIZ OLURDU. HER ZAMAN YORUMUMLARIMDA YAZDIM BAKABİLECEĞİNİZ KÖPEKLERİ ALINIZ SOKAKLARA ATMAK İÇİN DEĞİL BU CANİLERİN HİÇ ACIMADAN ÖLDÜRDÜKLERİ KORUMASIZ HAYVANLARIN SUÇLULARI ONLARI ALIPDA BIKIP BİR ÇÖP GİBİ SOKAKLARA ATMASI YAZIK

8
19
yanıtYanıtla
DENIZCI:

BELEDIYE YETKILILERINI ATIN ICERI BENCE.

21
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Kimse şimdi hayvan hakları hayvan sevgisi demesin evlat farklıdır bir çok kişi bu adamın yaptığı nı yapar

15
2
yanıtYanıtla
misafir:

eger cocuklarina saldirdiysa adam hakli, ne yani cocuklari o köpekler parcalasaydi dahami iyi olacakti, bende aynisini yaprdim.

14
0
yanıtYanıtla
yeter artık:

vay be hayvan kadar değerimiz yok sokaktan geçerken korkuyoruz buköpeklerden dolayı

9
3
yanıtYanıtla
Muhsin:

O zavallı Köpekleri başıboş bırakan yöneticilerin Çocuklarına saldırsalar ne olur acaba ?.. o haynanları barınaklarda toplayıp baksalar olmazmı hem hayvanlara yazık hemde saldırılma korkusu çekenlere yazık !.

11
1
yanıtYanıtla
Yoo:

Adam hakli kardesim cocuguna saldirmis veya cocuklar korkmus adami iceri atkislar.adam oldurene ceza yok kopek oldurene ceza var

9
2
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

BEN İSMİYLE YORUM YAPAN KARDEŞİM HAKLISINIZ ADAM RASGELE ATEŞ AÇIYOR ETRAFTAKİ İNSANLARIN HAYATINI HİÇ SAYIP SADECE KENDİ ÇOCUKLARINI KORUMUŞ YA BAŞKALARININ ÇOCUKLARINA ZARAR VERSEYDİ O ZAMAN NE OLACAKTI BEN İNANMIYORUM ÇOCULARINI ISIRDIĞINA ONLAR OYNAMAK İSTEMİŞTİR ÇOCUKLARDA KAÇINCA OYUN SANIP ATLAMIŞLARDIR HEM ADAM NEDEN TÜFEK TAŞIYOR YANINDA TOPLUM ÇOK KÖTÜ KİM DAHA TEHLİKELİ İNSANLARIN VE ÇOCUKLARIN HAYATINI HİÇE SAYIP RASGELE ATEŞ AÇANDAMI? HAYVANLARI SEVDİĞİM İÇİN BENİ YARGILAMAYIN.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title