Haberler

Yeni İller Bankası Genel Müdürü kim oldu? İller Bankası Genel Recep Türk kimdir?

Güncelleme:

11 Ağustos Cuma günü Resmi Gazetede yeni atama kararları açıklandı. İller Bankası Genel Müdürü pozisyonuna yeni isim atandı. Peki, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk kimdir? Yeni İller Bankası Genel Müdürü kim oldu?

Yeni İller Bankası Genel Müdürü 11 Ağustos Cuma günü Resmi Gazete kararları ile belli oldu. Peki, Yeni İller Bankası Genel Müdürü kim? İller Bankası Recep Türk kimdir?

İLLER BANKASI GENEL MÜDÜRÜ RECEP TÜRK KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2000 yılında T. Halk Bankası A.Ş.' de başladığı meslek hayatına Müfettiş, Ticari - KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü, Ticari Şube Müdürü ve Gaziantep Bölge Koordinatörü olarak devam etti. Ocak 2015'te Bankamızda göreve başlayan Türk, Bölge Yöneticisi ve Bölüm Başkanı olarak, Kasım 2020-Nisan 2021 tarihleri arasında ise Kredi Risk İzleme, Tasfiye ve Hukuk Grup Başkanı olarak görev yaptı. Nisan 2021 tarihinden itibaren Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Recep Türk, 11 Ağustos Cuma günü Resmi Gazete kararları ile Yeni İller Bankası Genel Müdürü oldu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

İller Bankası Gündem Finans Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title