Haberler

Yazete'den Kurtlar Vadisi Pusu tarifesi !

Güncelleme:

Yazete'den Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümlere abonelik şartı geldi. Dizinin yapımcısı Pana Film internet sitesi üzerinden yeni bölümleri yayınlıyor. Ancak yapımcı şirket , geçen sezon olduğu gibi yayınlanan yeni bölümleri ziyaretçileriyle ücretsiz olarak paylaşmayacak. Abonelik sistemine geçen site, üyelerine ücretli üyelik karşısında HD yayın sunacağını belirtiyor.

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun internet ortamında izlenemiyor olması Vadi severleri üzdü. Dizinin yayın haklarını elinde bulunduran Kanal D yeni bölümü dizi gününden 3 gün sonra (Pazar) yayınlayacağını belirtti. Dizinin yapımcısı Pana Film ise internet sitesi üzerinde abonelik sistemine geçti. Takipçileri popüler dizinin yayınlanan yeni bölümleri izlemek için günlük , aylık ve sezonluk olmak üzere 3 çeşit abonelik seçeneği bulunan sisteme üye olarak Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerini takip edebilecekler.

ABONELİK SİSTEMİ İLE HD YAYIN KALİTESİ

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonuna büyük bir sürprizle başlıyor! Kurtlar Vadisi Pusu, bundan böyle kendi gününde, kendi saatinde ve artık kendi internet kanalında yayınlanacak! Yazete.com’dan üye olan kullanıcılar Vadi’yi reklam arasız, kesintisiz ve en yüksek alitede izleyebilecekler. Dizi takipçileri Vadi keyfini yalnızca ekran başında değil, sette de yaşayabilecek! Her hafta üyeler arasından seçilecek bir kişi dizide konuk oyuncu olarak rol alacak!

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pana Film Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title