Haberler

Türkiye- Haiti maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Haiti maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme:

Ampute Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Türkiye ampute takımımızın maçları heyecanla takip ediliyor. Sporseverlerin ilgisini çeken Ampute Dünya Kupası'nın maçları heyecanla takip ediliyor. Milli takımımızın çıkacağı Türkiye- Haiti maçının ne zaman olduğu ise araştırılmakta. Milli Ampute takımımız grubunda oynadığı ilk iki maçını kazanmasıyla adını son 16'ya yazdırmıştı. Şimdi ise son maçına Haiti ile çıkacak. Peki, Türkiye- Haiti maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Haiti maçı hangi kanalda?

Türkiye- Haiti maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu sporseverlerin gündeminde yer alıyor. Ampute Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Türkiye ampute takımımızın maçları heyecanla takip ediliyor. Milli takımımızın çıkacağı Türkiye- Haiti maçının ne zaman olduğu ise araştırılmakta. Peki, Türkiye- Haiti maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Haiti maçı hangi kanalda?

TÜRKİYE- HAİTİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ampute Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Türkiye ampute takımımızın maçı 3 Ekim tarihinde saat 20:00'da oynanacak. Türkiye- Haiti maçı TRT Spor 2 ve TRT Yıldız kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Türkiye Haiti Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title